فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریــــــــــــاد فــــــــــــــــــــریـــــــــــــادی بـــــــرای تــــــــــــــــو فریادی که از اعـــــماق قلـــــب خستـــه ام پا می گیرد و هــــــــــــــنــــــــــوز کــــــــــــــــه هـــــنـــــــــوز اســـت و بــــا ایـــــــــــــن کــــــــه مـــــــدت ها از رفتنــــــت گذشته هنــــــــوز بر حنــــــــــــــجره خســــــته ام جاری نگـــــــــــشته زیـــــــــبایــــــم هنوز نتوانسته ام درد عمیق نبــــودن و رفتـــــــنت را باور کنـــــم عشــــــــــــــــــــــق من هنوز صـــــدای زیبای مستیت و هنوز گم شدن در قطره قطره ی بـــــــــــــعد صدایت فراموشم نشده و بــــــــــه خدای اسمان ها قســـــــــم هـــــــنــــــوز کـــــه هــــنـــــوز اســـــــــت عروجی که با تو بودن برایـــم اورده پایان نیافته پرنده را که ازاد کنی روزی برمــــــــــی گردد و مــــــــــــــن خاکـــــــی از ایــــــــــن اتفــــــاق زمینی زیـــــــــــــاد دور نیســــــــتــــم روزی مـــــــــــــــی ایـــــــــــــــــم و تـــــــــــــــو را بــــــــــا خـــــــــــــود بـــــــــــــــه اوج رویاهـــــایم می بــــرم مـــــی بــــــــــرم تــــــــــــا ببــــــیــــــــنی مــــــــــخمـــــــــل رویــــــاهــــای پســــــــرک چــــــــــــــــــــه رنــــــــــــــــــگـــــــــــــــــی دارد!!!!!!! مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن می ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم مـــــــــــــــنــــــــــــــــــــتـظـــــــــــــــــــــــرم بــــــــــــــــــــــــاش
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]باز شب شد چقدر تنهایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] گفته بودی که شبی می آیم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] باز شب شد و از پنجره ام[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] همچنان راه تو را می پیمایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] کنج این پنجره ها شب همه شب[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] منم و گریه و های و هایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] پشت این پنجره ها تا به سحر[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] پنجه بر پیکر خاک می سایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] نکند بیهوده عمر خود را[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] پشت این پنجره ها می فرسایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] نکند بیهوده تکرار شود[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] قصه ی چشم به راهی هایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] باز چون دیشب وشبهای دگر[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] میروم پنجره را بگشایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] باز شب شد،شب و از پنجره ام[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] همچنان راه تو را می پیمایم[/FONT]
کاش بودي تا دلم تنها نبود تا اسير غصه ي فردا نبود کاش بودي تا براي قلب من زندگي اين گونه بي معنا نبود کاش بودي تا لبان سرد من بي خبر از موج و از دريا نبود کاش بودي تا فقط باور کني بعد تو اين زندگي زيبا نبود
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]نگاهم را چرایی نیست ای دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]صدایم را جوابی نیست ای دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]منو یخهای قلب بی كس خود[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ستاره در نگاهم نیست ای دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]صدای اشكهای بی صدایم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]مرا در خود شكسته بی صدا دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]برای قلب خسته نور امید[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]نداره كورسویی در شبم دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]به هر دردی هزاران خنده دادم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]دریغ از خنده های دیگران دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]منو شادی هنوزم دور از هم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]غریبم در سرای عشق ای دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]دل پر درد من رنگ زمستان[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]بهاری در كنارم نیست ای دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]منو بار جدایی دو چشماش[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ندارم طاقت ماندن بدان دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]من از عشق تو در بیراهه ماندم[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ندارم همزبانی در برم دوست[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]منو تنهایی و شبهای بی تو[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]تو را خواهم عزیزم پس بیا دوست[/FONT]
مثل فرشته ها شده ای احتیاط کن زیبا و با صفا شده ای احتیاط کن چندیست که احساس می کنم عزیزتر از جان شده ای احتیاط کن..
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]از کره ی چشمانت ناب تر نیافتم ...![/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]اهل کدام نیم کره ای ؟[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]که فاصله ها گر چه نزدیک اما عجیب دور اند ...![/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]فرسنگها هم که راه بروم ،[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]حوالی این کره هم که بچرخم ،[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]باز کره ی مریخی چشمانت موطن من است ...[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]اهل کدام نمیکره ای که آسمان بالای سرت ،[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] گهگاهی جایش را به تو می دهد و تو سایه بالای سرم میشوی...![/FONT]
دوست واژه ای است واژه ای که از لب فرشته ها چکیده است دوست ، نامه است نامه ای که از خدا رسیده است نامه ی خدا همیشه خواندنی ست توی دفتر فرشته ها واژه قشنگ دوست ماندنی ست *** راستی ، دلت چقدر آرزوهای تازه داشت دوست ِ گُلت رسید واژه را کنار واژه کاشت واژه ها کتاب شد دوستت همان دعای توست آخرش دعای تو مستجاب شد
كاش می شد بی كسی را چاره كرد دفتر دلواپسی را پاره كرد یك سحر زلف تو را در خواب خوش با نوازش های باران شانه كرد در پس دیوار این شهر عجیب در كنارت عاشقانه خانه كرد كاش می شد دست در دست تو داد دیده با اهل جهان بیگانه كرد هر چه نیرنگ و ریا و رنگ بود با حضورت با صفا و ساده كرد باز باید یك غزل از نو سرود نام تو در قالب هر واژه كرد
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! هر شب از فریاد من بیدار خلق اما چه سود آنکه باید بشنود بیدار نیست... (پسر راستگو انقدر خر و پف نکن!)