[FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]ای دوست من [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT] [FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]من آن نیستم که می نمایم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]نمود پیراهنی ست که به تن دارم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]پیراهنی بافته زجان [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]که مرا از پرسش های تو [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و تو را از فراموشی من در امان می دارد [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]آن منی که در من است [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]در خانه خاموشی ساکن است [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و تا ابد همان جا می ماند [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]ناشناس و در نیافتنی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]من نمی خواهم هر چه می گویم باور کنی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif][FONT= ]و هر چه می کنم بپذیری[/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]زیرا سخنان من چیزی جز [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]صدای اندیشه های تو نیست [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و کارهای من چیزی جز [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]عمل آرزوهای تو نیست [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]هنگامی که تو می گویی (باد به مشرق) می وزد [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]من می گویم آری به مشرق می وزد[/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]زیرا نمی خواهم تو بدانی ه اندیشه ی من در بند باد نیست [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]بلکه در بند دریاست [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]تو نمی توانی اندیشه های دریایی مرا دریابی و من نمی خواهم که تو دریابی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]می خواهم در دریا تنها باشم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]وقتی که نزد تو روز است [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]نزد من شب است [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]با این همه من از رقص روشنای نیمروز [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]بر فراز تپه ها سخن می گویم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]زیرا که تو ترانه های تاریکی مرا نمی شنوی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و سایش بال های مرا بر ستارگان نمی بینی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و من گویی نمی خواهم که تو ببینی و بشنوی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]می خواهم با شب تنها باشم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]هنگامی که تو به آسمان خودت فرا می شوی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]من به دوزخ خود فرو می روم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]من نمی خواهم تو دوزخ مرا ببینی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]شراره اش چشمت را می سوزاند [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و دودش مشامت را می آزارد [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و من دوزخم را بیش از آن دوست دارم که بخواهم تو به آنجا بیایی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]می خواهم در دوزخ تنها باشم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]تو به راستی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و زیبایی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]درستی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]مهر می ورزی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]و من از برای خاطر تو می گویم که [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]مهر ورزیدن به این ها خوب و زیبنده است [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]ولی در دلم به مهر تو می خندم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]گر چه نمی خواهم تو خنده ام را ببینی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]می خواهم تنها بخندم [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]دوست من [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT][FONT= ][FONT=georgia,times new roman,times,serif]تو خوب و هوشیار و دانا هستی [/FONT][/FONT][FONT= ] [/FONT]
hiii No longer mourn for me when I am dead Than you shall hear the surly sullen bell Give warning to the world that I am fled From this vile world, with vilest worms to dwell. Nay, if you read this line, remember not The hand that writ it, for I love you so, That I in your sweet thoughts would be forgot, If thinking on me ten should make you woe. O, if, I say, you look upon this vers When I perhaps compounded am with clay, Do not so much as my poor name rehearse But let your love even with my life decay, Lest the wise world should look into your moan And mock you with me after I am gone.
مثل این که هم زمان من و مروارید سبز ارسال داشتیم! این شعر مال بیتا خانومه! بیچاره عشق ! باز دوباره گدا شده! در شهر قلب تو به غمی مبتلا شده! تو در میان حس رهایی و بی حسی احساس تو ز عشق عزیزت جدا شده در عالم عجایبی و در فضای خاص شخصیتت ز روح وروانت سوا شده سردی حالتت چو سکوتیست بی صدا چون چشمه ای خنک و بدون صدا شده آنجا بدون هیچ تعادل نشسته ای چون مست بی تعقل نا آشنا شده من آشنای قلب توام ،من، نگاه کن! باور نمیکنم که دلت بی وفا شده ای سادگی پرتو لبخند آفتاب از مستی دروغ به دام بلا شده! از ترس بی فروغ وبدون تشعشعی در فکر خود پرنده به اوج سما شده بادی نمیخورد به تو وبال بسته ای کو بادبادکی که تو گفتی هوا شده؟ در رخوتی و سستی و از خویش بیخودی دیگر شنیدن تو به زور صلا شده این دیو پست بسته دهان تو را به دست تا نشنود که باز سخن از خدا شده مادر میان جادّه فریاد میزند ای وای دست دخترم از من رها شده مثل این که هم زمان من و مروارید سبز ارسال داشتیم! این شعر مال بیتا خانومه!
سلام اگر يادمان بود و باران گرفت نگاهي به احساس گلها كنيم بگذار اين راه راه من باشدو اين جاده جاده ي من بگذار غرق شوم در دستان سرد نمناك اين ابر
شد دفتر شعرم از تو سرشار ای دوست بوی تو ز هر واژه پدیدار ای دوست هر نقطه و سطر و جمله ی دفتر من دارد اثرت زیاد و بسیار ای دوست
دل من دير زمانيست كه ميپندارد دوستي نيز گلي ست مثل نيلوفر و ناز،ساقه ي ترد و ظريفي دارد بي گمان سنگدل است انكه روا ميدارد جان اين ساقه ي نازك را –دانسته-بيازارد! در زميني كه ضمير من و توست، از نخستين ديدار هر سخن هر رفتار دانه هايي ست كه مي افشانيم برگ و باري ست كه ميرويانيم اب و خورشید و نسيمش از مهر است گر بدان گونه كه بايست به بار ايد زندگي را به دل انگيزترين چهره بيارايد انچنان با تو در اميزد اين روح لطيف كه تمناي وجودت همه او باشد و بس. بي نيازت سازد از همه چيز و همه كس زندگي گرمي دلهاي به هم پيوسته ست تا در ان دوست نباشد همه درها بسته ست در ضميرت اگر اين گل ندميده ست هنوز عطر جان پرور عشق گر به صحراي نهادت نوزيده ست هنوز دانه ها را بايد از نو كاشت اب و خورشيد و نسيمش را از مايه ي جان خرج مي بايد كرد.رنج مي بايد برد،دوست مي بايد داشت. با نگاهي كه در ان شوق بر ارد فرياد با سلامي كه در ان نور ببارد لبخند دست يكديگر را بفشاريم به مهر جام دلهامان را مالامال ازيادي،غمخواري بسپاريم به مهر بسراييم به اواز بلند:-شادي روي تو ! اي ديده به ديدار تو شاد باغ جانت همه وقت از اثر صحبت دوست تازه،عطرافشان،گل باران باد...
لحظه لحظه دم به دم ساعت به ساعت خواهمتگرخوشم یا ناخوشم در هردو حالت خواهمتگر زبانم را به جرم خواستنت بیرون كشندآن زمان ای نازنین من با اشاره خواهمت:gol3:
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]تو ای رفیق جاده های بی کسی[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]و ای تبسم هلال ماه من[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]به انتظار دیدنت[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]کنار برکه های بی سوار[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]تمام لحظه های ناتمام من[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]تمام میشود[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]و من همان تبسم غریب یک نگاه منتظر[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]همیشه مانده ام کنار موج لحظه های بی کسی[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]که یک غم نگاه آشنا[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سکوت و خلوت مرا[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]به وسعت تمام التهاب کوچه ها[/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پر از سرور می کند.[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] عشق تو کور کرد و کشت مرا [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]فکرو زکرم تو بودی اون روزا یادته [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] اون دل کوچیکه من جلوی پات بود یادته[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]رفتیو با رفتنت پا گزاشتی رو دلم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دیگه طاقتی ندارم تو کجایی عشقه من[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]وقتی میخواستی بری گفتی بهم غصه نخور[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دلو سپردم من به تو غصه نخور[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]گفتم بهت زود بیا دل من تنگه برات [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] تو نرفتیو میگی آخه عزیز دلت میاد[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میگفتی من برمیگردم خیلی زود[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دلو جونم همشون فدای یه تاره موت[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]ولی رفتیو خیلی وقته نامه ندادی تو برام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] آخه پس چی شد بگو تو جواب نامه هام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]یه نامه همش دادی همون شده آب غذام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] نمیدونی یه غمیه بهم میگه باهات میام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من غمو می خوام چکار آخه تو بهم بگو[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] فقط نگو دوست ندارم جونه من اینو نگو[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]آخه عاشقت بودم دیوانه تو باور بکن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دل من تنگه به راحت تو منو صدام بکن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]شبا یه غمی میاد تویه سینم باهام حرف میزنه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] می خواد نا امید کنه از نا امیدی دم میزنه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]شایدم دیگه نیای این جوری که بوش میاد[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] فکر کنم وقتی بیای ببینی جنازم رو دوش میاد[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]اون موقع بگو ببینم دلت برام تنگ میشه ؟[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] این زمین و آب گل برای تو چه رنگ میشه؟[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]خلاصه کشتی مارو با این ادائو اشوه هات[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دل من تنگه برات* تنگه برات* تنگه برات[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]وای الان صبح میشه هنوز من نخوابیدم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] یه روز دیگم تموم شدش ولی من نفهمیدم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]دفتر شعرم دیگه پر شده کجایی تو می خوام برم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] دیگه کاری ندارم اینجا روی زمین دارم میرم [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو نبودیو غمت عشقه تو کشت مارو[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif] زیر خاک دفنمو خاک خورد مارو[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
آشنای غم تنهایی من داغ دستان مرا باور کن که برای تو چنین می سوزد روح لغزنده شبهای مرا باور کن که به یاد تو چنین می شورد طپش قلب مرا باور کن که به نام تو چنین می کوبد نازنین باور تنهایی من شعله قلب مرا باور کن رقص آتش شدن و بودن را تو بیا قاصدک بوته آرام خیال در میان غم وغوغای وصال مرگ مرداب مرا باور کن قصه عاشق صادق شدن ساحل را ای که فقدان تو عصیان من است غم تنهایی تو مرگ من است حاصل عمر تو بر جان من است نازنین عمر مرا باور کن