پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! چون با ادب و تميز باشي----------------------- پيش همه كس عزيز باشي:tongue0013: اینه اینه
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! دوستان من کجا هستند ؟ روزهاشان پرتقالی باد پشت شیشه تا بخواهی شب دراتاق من طنینی بود از برخورد انگشتان من با اوج در اتاق من صدای کاهش مقیاس می آمد لحظههای کوچک من تا ستاره فکر میکردند خواب روی چشمهایم چیزهایی را بنا می کرد یک فضای باز شنهای ترنم جای پای دوست
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! میرسد روزی که بی هم میشویم یک به یک از جمع هم کم میشویم میرسد روزی که ما در خاطرات موجب خندیدن و غم مشویم میرسد روزی که بی هم میشویم
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! به سراغ من اگر مي آييد نرم و آهسته بياييد كه مبادا ترك بردارد چيني نازك تنهايي من
پاسخ : برای نفر قبلی شعر بگو این چه پستی ست که آخر تو به اینجا زده ای ؟:soal: تو به من بگو که جان مادرت آخر چه فکری کرده ای ؟:mabhot: واقعا در این جماعت چه هنر ها دیده ای ؟:soali: که میگی بیان شعر بگن ! این سبک جدیدی از شعره که خودم کشف کردم . :wink:
پاسخ : برای نفر قبلی شعر بگو [h=2]نی قصهٔ آن شمع چوگل بتوان گفت نی حال دل سوخته دل بتوان گفت غم در دل تنگ من از آن است که نیست یک دوست که با او غم دل بتوان گفت "حافظ" :roze: [/h]
پاسخ : برای نفر قبلی شعر بگو رفیق بی وفا را کمتر از دشمن نمی دانم شوم قربان آن دشمن که بویی از وفا دارد