پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! همچنان منتظرم تا که نگاهم بکني/ مست و پاتیل از ان چشم سیاهم بکنی/ ماه بالای سرم،مست تماشا شده ام ای زمین،منتظرم راهی ماهم بکنی
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! تا تو نگاه میکنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است :rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! در ميان خواب و رویایم نمي بینم تو را نیستی،در هرکجا هستم نمی بینم تورا دیدن روی تو هردم آرزوی این دل است چون تو آیی آنچنان محو تماشایم نمی بینم تو را
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! بر لبم نام تورا می برم تا برف مثل قند در دل زمستان آب شود یا به تو می اندیشم یا به این می اندیشم که چرا؟ به تو می اندیشم شب و روز – شب و روز ، شب و روز
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! دوستت دارم تو رو خیلی زیاد تا دیدی من ازت خوشم میاد عاشقم کردی منو با نگات ب دلت بگو با من راه بیاد:love0041:
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! يار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا يار توي غار توي خواجه نگه دار مرا
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! همه ی خنده ها و شادیا مال تو تو رفتیو قلبم ب دنبال تو هوای تورو دارم هر جا بری بازم پیشتم حتی تنها بری
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! حالا قدرتو ميدونم/گرچه فرصتي نمونده قربون دلت برم كه/تو رو تا اينجا كشونده اگه قسمت موندنم بود/تو رو تنها نميذاشتم ميگفتي بمير ميمردم/كه نگي دوست نداشتم
پاسخ : به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!! چون با ادب و تميز باشي----------------------- پيش همه كس عزيز باشي:tongue0013: