1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دانلود هر سه شماره فیلم کوتاه خداحافظ رفیق - بالینک مستقیم ❶❶❶ ◦◦

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏25/5/12 در انجمن بخش دانلود

1. **** بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و کوبنده جباران ****

:mat::mat: خواهش میکنم از این ارسال فرار نکنیدددد :mat::mat:

[COMMAND] http://imanbenoit.persiangig.com/VIDEO And MUSIC/KHODAHAFEZRAFIGHSOUND.mp3 [/COMMAND]

[/QUOTE]

قصه اول یا فیلم شماره یک با حجم 162 MB و مدت زمان 40 دقیقه

[COMMAND] http://imanbenoit.persiangig.com/FILMS/khodahafez_rafigh_ONE.avi [/COMMAND]

قصه دوم یا فیلم شماره دو با حجم 82.0 MB و مدت زمان 18 دقیقه

[COMMAND] http://imanbenoit.persiangig.com/FILMS/khodahafez_rafigh_TWO.avi [/COMMAND]

قصه سوم یا فیلم شماره سه با حجم 62.0 MB و مدت زمان 18 دقیقه

[COMMAND] http://imanbenoit.persiangig.com/FILMS/khodahafez_rafigh_THEE.avi [/COMMAND]

التماس دعا...

16 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    پاسخ : ❶❶❶ ◦◦●❶❶❶ دانلود هر سه شماره فیلم کوتاه خداحافظ رفیق - بالینک مستقیم ❶❶❶ ◦◦●❶❶❶ ◦◦

این فیلم رو کسی دیده ؟ یخورده تعریف میکنید برامون ؟

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. پاسخ : ❶❶❶ ◦◦●❶❶❶ دانلود هر سه شماره فیلم کوتاه خداحافظ رفیق - بالینک مستقیم ❶❶❶ ◦◦●❶❶❶ ◦◦

ماجرا قصه اول از این قراره که ::: رزمنده شیمیایی از جبهه میگرده میبینه
    زنش رفته شوهر کرده...تنهاش گذاشته :gerye::afsorde: .....
    توی قصه شماره دو ماجرا مستند سازی دفاع مقدس رو نشون میده....
    قصه شماره سه:: من وقتی خسته بودم اینو دیدمش ولی بازم لذت خودش رو داشت...

تو ی شماره یک و سه جاهای که بحث پدر دختری میشه اشک ادمو در میاره

سجاد جان باور کن اگه تعریف کنم مزه و شیرینی اش از بین میره فقط میتونم بگم شماره یک رو دانلود کن اگه خوشت نیامد قید باقی شماره ها رو بزن....

ولی یه چیز رو یادت نره که ضرر نمیکنی یا حالت بهم نمیخوره که وقت بزاری و فیلم رو از اول نیگاه کنی 40 مین بیشتر نیست قصه اولش

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : دانلود هر سه شماره فیلم کوتاه خداحافظ رفیق - بالینک مستقیم ❶❶❶ ◦◦

سلام نمیدونم چرا دانلود نمیشه لطفا کمکم کنید

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل

من هر سه قسمت رو ديدم....
    به همه توصيه ميكنم همه قسمت ها رو ببينيد ....
    -------------------------
    از نظر من آخرين قسمت از همه قشنگتر بود كه مطمعنم كسي نيست كه ببينه گريش نگيره ...
    اما چيزي كه اذيتم كرد بعد ديدن آخرين قسمت اين بود كه چرا من ميتونم سر همچين فيلم ساختگي اشك بريزم ولي براي حسين و ياد حسين و بچه هاي حسين اشكم در نمياد ... اونجايي كه بايد باشه نيست .... البته مهم اشك ريختن نيست مهم درك كردنشه ولي من فهميدم كه هنوزم كه هنوزه اصلا نميدونم كربلا يعني چي ....

-------------------------------------------

بعد قسمت سوم قسمت دوم جالب تر بود ....
    نكته ي مشتركي كه توي هر سه قسمت بود ... آدم هاي بهشتي بودند كه از موندن روي زمين خسته شده بودند به هر دليلي
    تو قسمت اول يه سرباز برگشته از جنگ كه رفتن و ابدي شدن همرزماشو ديده بود و نميتونست اين دنيا رو تحمل كنه ....
    تو قسمت دوم 2 تا خبرنگار كه به طور ناخاوسته چيزي رو درك كردند كه ديگه دلشون نميخواست به هيچ وجه روي زمين بمونند و قسمتشونم شد كه برند.
    تو قسمت سوم هم دختري بود كه عشق زيادي به پدرش داشت و تو اين راه از مرگ هم نمي ترسيد .
    نميخوام زياد بزرگش كنم ولي انتظار اين دختر هر روز كنار ريل قطار براي پدرش و نترسيدنش از مرگ طوري كه يه بار هم تا حد مرگ مريض شد و سرآخر جون دادن تو همين راه هم ميتونه خيلي شبيه انتظار ما باشه براي امام زمانمون .... ميتونيم خيلي چيزا رو از اين فيلم ياد بگيريم از جمله همين كه چطور انتظار رو از يه دختر كوچولو بايد فهميد .....

قسمت دوم رو قبلا از تلوزيون ديده بودم فكر كنم بقيه قسمت ها رو هم پخش كرده باشه تلوزيون .... در مورد قسمت دوم زياد حرفي ندارم ولي ميدونم كه داستانش واقعيه و تو محل هاي مين گذاري شده بعد از جنگ اتفاق افتاده ... البته نه اون بخش فيلمش كه ازشون فيلم گرفتند اون قسمت كه گل روز روي بقاياي رزمنده مونده بود .....

در مورد قسمت يك هم بر عكس خواسته داستان من دلم بد جور براي مادر اون رزمنده سوخت ... چقدر تنهايي كشيده بود ...
    اين قسمت نتيجه ي خاصي به نظرم نداشت ... يعني مثل قسمت هاي دوم و سوم يه نتيجه كه محور داستان باشه .... ولي در ضمن فيلم نكته هاي خيلي زيبايي داشت مثل نشون دادن 2 تا زن كه يكيش وفادار مونده با وجود مردن شوهرش و يكي ديگه با وجود زنده بودنش رفته با يكي ديگه ازدواج كرده ....

يا قسمت هايي كه اين دنيا رو بي ارزش نشون ميده خيلي جالبند مثل او نقسمت كه يكي از رزمنده ها ميگه :
    اينا رو نگاه كن چه بتني خرج اين ساختموناشون مي كنند چقدر زندگي رو جدي گرفتند ...

-----------------------

مطمعنا اين فيلم ها نتيجه هاي خيلي بهتري هم داره كه من نتونستم ببينم ..... و در كل به نظر من واجبه كه همه اين فيلم ها رو ببينند ...
    يه بحث ديگه اي هم دارم كه به نظرم درست نيست صحبت كردن در موردش ....

-------------------------

در آخر چند تا سوال داشتم كه هر كي فيلم رو ديد و متوجهش شد لطفا جوابم رو بده ...
    اولي مربوط ميشه به قسمت اول فيلم اونجايي كه داشتند همه با موتور از تو شهر رد مي شدند به يه قسمتي رسيده بودند كه چند نفر مثل خودشون لباس پوشيده بودند يكي از اينا پرسيد چرا كسايي كه اونجا وايستاده بودند مثل ما لباس پوشيده بودند ... ( من هم تا آخرش نفهميدم چرا ؟‌)

سوال بعدي هم مال قسمت سوم اونجايي كه بعد از خريدن گل موقع حركت قطار همه گل هايي كه خريدند رو مي ريزند رو سر اون دختر كوچول .... ميخواستم اگه كسي تو ذهنش اومده بگه اينجا دقيقا ميخواد چي رو برسونه....

با تشكرررررر ......

6. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

سلام......... جزء استثنایی ترین فیلم های دفاع مقدس که نگاه کردم ... عالی بود.... عالی همه ی سکانس ها مخصوصا اون سکانس مامور شهرداری و ایست و بازرسی بسیج........ و یا اون فیلم دختری که گل هدیه میده و به هرکی گل میرسه شهید میشه........... یاعلی........

7. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

الهم صلی علی محمد وآل محمد
    من خیلی دنبال این فیلم گشتم ما تو اینترنت خیلی سخت پیداش کردم
    خدا خیرتون بده که این فیلم رو برای دانلود گذاشتین
    باتشکر

8. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    یک شخص از این تشکر کرد.
  9. پاسخ : دانلود هر سه شماره فیلم کوتاه خداحافظ رفیق - بالینک مستقیم ❶❶❶ ◦◦

ایول بچه ها چیکار کردنـــــــــــــــــــــــــ

خوبه ما یه مدت سربه این تاپیک نزدیم این همه خاطر خواه پیدا کرده..................