پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک این عکس چند وقتیه رو صفحه من جا خوش کرده... حس قشنگیه.. تقدیم به شما.... [/URL][/IMG]
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک ایمان عزیز: تقارن بهار طبیعت را با شكفتن موجودیتت رو بهت شادباش میگم امیدوارم روزگارت سبز باشه....
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک :rolleyessmileyanim: سلامی به گرمی خورشید ولایت و امامت که هیچ وقت غروب نمیکنه :rolleyessmileyanim: همینطور که مستحضر بودین 5 خرداد سالروز به دنیا اومدن یک مولودیه کهههه :laughingsmiley: همچنان با گذشت 22 سال از عمر پر برکتش که اللهی قربونش برم:tongue0013: روز به روز سرحال تر سرزنده تر از قبلش میشه که بتونه برای کشورش و دینش و مردمش-خانوادش و خودش حتی ذره ام شده مفید واقع بشه ... به هر حال دلتون بسوزه من خیلی دوسش دارم:love0038(خودمو میگم:tongue0013 ***:rolleyessmileyanim: اما جواب دوستانی که به گونه ای زحمت کشیدن و تبریک گفتن :rolleyessmileyanim: *** اول از همه مهسا خانم :: مهسا عزیز خیلی ممنوم ازت ... ببخشید که زحمتت شد:rolleyessmileyanim:... شما که ماشاله نیازی به تعریف من یکی نداری و برای همه شناخته شده هستی قبلاهم اینجا عرض کردم و فقط بهت خسته نباشید و خداقوت میگم ...از اینکه لایق یه تاپیک باز کردن دونستی هم کمال تشکر رو دارم . . . دوم :: تشکر ویژه من و خیلی خیلی فراتر از ویژه از کاربری که با نام EKHARJI HA اومد و تبریک گفت::: امید جان داداش گلم تو که میدونی من چقدر دوستت دارم فدای اون روی ماهت بشم تو که مثله برادرم میمونی و توی قلب و دله منی نیازی نبود تاپیک بزنی که امیر جان زحمت حذفش رو مثل همیشه بکشه شما همون که توی مسنجر و حضوری بهم گفتی دنیاها واسم ارزش داشت ( در ضمن از دوستت تشکر کن بهشم بگو من ازش کینه ای به دل ندارم و نداشتم ولی به نفع سه نفره که اسمی ازم نباشه ) سوم : DEMURING ::از این عکسی که گذاشتی خیلی ممنونم واقعا تاثیر گذار بود یه لحظه چشام داشت مات میشد:ashamed0001: برای منی که حدود 12 سالی میشه بنا به یکسری مشکلات مشهد نرفتم خیلی جالب بود..حقیتقش یه چند قت پیش خواب دیدم توی این مسیر دارم راه میرم نمیدنم چیکار کرده بودم چنین افتخاری نصیبم شده بود بازم شرمنده کردی ممنون pesare rastgoo :: دعای شما هم داره مستجاب میشه فقط زمانش رو نمیتونم بگم( به وقتش انشاله اگه....:rolleyessmileyanim:) از همه شما هم تشکر میکنم زحمت کشیدن باشه تا جبران کنم..... در پایان از همه کسانی که اومدن تبریک بگن ولی یوزر نیم پسوردشون یادشون نبود:laughingsmiley: از تمامی دوستای اجتماعیم و از تمامی کسانی که منو جدی تر میشناسن ( خواهرام و برادرام) و از همه و همه و هرکسی حتی خورضو خان :laughingsmiley: که روشون نشد تبریک بگن یا وقتش رو نداشتند هم کمال تشکر رو دارم .. میدونید که این چیزا واسم مهم نیست ....روز تولد ، فقط یک تلنگره به آدم که اگه خوابی بیدار شو حاجی..... یه سال به عمرت اضاف شد.. قربونت برم چیکار کردی توی این مدت هاااا:laughingsmiley: نیگاه تورو قرآن داشت یادم میرفتت هااا:rolleyessmileyanim: از بانک انصار و ملت هم که بهم تبریک گفتن تشکر میکنم:laughingsmiley: ((حقوقامو بریزین قسط هام موندنh34r-smiley: تولد بخوره تو سرم:happy0199) امیداوارم تونسته باشم برای حتی لحظه ای لبخندی بروی لبهایتان جاری کرده باشم ازشوخی و مسخره بازی گذشته یک تشکر ویژه دیگه ام روی دلم موند:sadsmiley: چون خودش ازم خواسته بهش احترام میزارم و توی دلم نیگه میدارمش اما بدون هیچ وقت به قولی که بهت دادم خیانت نمیکنم و نکردم و........... توهم باعث افتخارمی قبلا هم عرض کردم اما اینطوری بهتره....... به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک منم به نوبه خودم این میلاد رو به شما و خونواده محترمتون تبریک عرض میکنم درسته خیلی وقت گذشته وما سعادت نداشتیم در این میهمانی شرکت کنیم واقعا هم تا همین امشب وهمین ساعت هم بیخبر بودم انشالله از خداوند بلند مرتبه عمری باعزت و زندگی سالمی توام با شادی و سرافرازی داشته باشین
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک خیلی ممنون فاطمه خانم.....مهمونی یا جشن آنچنانی که فکر کنی در کار نبودش چون اون روزا مصادف بود با اوایل ماه رجب... اکثر مون مهمون خدا بودیم( روزه داشتیم).... اکثریت دوستان من جمله شما خواهر گلم زحمت کشیدن و هرکسی به طریقی ابزار لطف کرد...از همه تون ممنونم..راستم بخای تو جاهای دیگه ای که عضو بودم اصلا جواب کسی رو عمومی ندادم و پیام خصوصی از همشون تشکر کردم ولی اینجا بحثش جداس... الانم نزدیک به سه هفته از این جریان میگذره (( از همون شوک 5 خرداد که گفت یه سال خدا عمرت رو تمدید کرد الان با 22 سال سابقه زندگی........... چه برنامه واسه بعدا داری ؟ سال دیگه اگه قراردادت تموم نشد مثل امسال سرفراز بیای)) امیدوارم کسی از دسنم دلخور نباشه. . .. التماس دعا