اس ام اس جدید روز پدر ۹۱ اس ام اس روز پدر هر کس به کسی نازد ما هم به علی نازیم. این عید و روز پدر و مرد بر شما مبارک باد . . . یک کشتی در حال بارگیری چندین هزار تن جوراب در چین است…همه با هم دعا کنیم ، سالم و به موقع برای روز مرد به ایران برسد. روز مرد بخوره تو سرتون… . . . مرد باید : سرسخت باشه ، خفن باشه ، سیبیل داشته باشه ، اخلاقش مثل سگ باشه ، تو خیابون تف کنه ، زیر بغلش بوی گوه بده ، دست بزن داشته باشه ، بوی جورابش سگو از پا بندازه ، صدای داد و بیدادش ۱۰ تا خونه اونورتر بره … حالا بگو مردی یا نه !؟ اگه مردی پیشاپیش روزت مبارک . . . کاش میشد روی دریاها نوشت سرگذشت دوری ما از بهشت عیب در پندار و در گفتار ماست من علی را خوانده ام مولای عشق روز پدر بر شما مبارک. . . . مرد اونیه که همیشه مشعل عشق باشه ، حتى تو بارون زندگى روز مرد مبارک . . . على زیباترین نام جهان است ، على ذکر لب صاحب زمان است ، به کورى دو چشم اهل انکار ، فقط حیدر امیر مؤمنان است (روزمردپیشاپیش مبارک) . . . گویندحریم کعبه ، در داشته است از سیزده رجب خبر داشته است از شدت اشتیاق دیدار علی دیوارحرم ، شکاف برداشته است ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین(ع) مبارکباد . . . آدمها ممکنه مرد باشند ولی مردها ممکن نیست آدم باشند پیشاپیش روزشون بخوره تو سرشون . . . پدر دستات برام گهواره بودن / چشات مثل چراغ خــونه من بجزء تو از همـــه دنیا بریدم / کسی رو مثل تو عاشق ندیدم روزت مبارک پدر عزیزم . . . پدر ای وجودم از تو / قدرت و توان گرفته ای که از دم نفسهات / هستی من جان گرفته روزت مبارک . . . چه کسی میداند در پس این چهره مهربان خسته گیت را . . . پدرم برای تمام تلاش هایت ، متشکرم روزت مبارک . . . پدر جان قسم بجان عزیز ات که هیج گاه یاد شکوه مند تو از دل نمی رود تا دامن کفن نکشم زیر پای خاک نقشی تو هم دمی ز مقابل نمی رود . . . روزت مبارک . . . همسر عزیزم ، باش و با بودنت باعث بودن من باش روزت مبارک از صمیم قلب دوستت دارم . . . . . . دست های پر توانت ، همیشه بزرگ ترین حامی زندگی ام بوده . آغوش امن تو بهترین جا برای فراموشی غم های زندگیم روزت مبارک مرد زندگیم ، دوستت دارم