1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

p1000 پرفروش ترین تبلت سامسونگ

شروع موضوع توسط minaaa ‏21/5/12 در انجمن تبلت ها

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [h=1][/h]
    [​IMG]
    فروشندگان تبلت های سامسونگ از اقبال مدل p1000 این برند کره ای در سال گذشته در میان مشتریان خبر دادند.
    سامسونگ توانست در سال گذشته با عرضه متنوع از مدل های مختلف این کالای دیجیتالی و ارتباطی به جایگاه مناسبی از بازار کشور را به خود اختصاص دهد.


    امکانات بالا، پشتیبانی از نرم افزارهای مختلف، قیمت مناسب و غیره همگی از مواردی بود که باعث شد تا تبلت های این برند کره ای از جمله ۱۰۰۰ در بازار کشور با استقبال مناسبی روبرو شوند.
    این تبلت پرفروش سامسونگ با بهای ۷۵۰ هزار تومان در اختیار مشتریان قرار گرفت.
    این محصول سامسونگ نمایشگری حدود ۳ اینچ کوچکتر از iPAD دارد و بعضی از کمبودهای محصول Apple مانند عدم پشتیبانی از Adobe Flash در مرورگر اینترنت، پشتیبانی از کارت حافظه، پورت USB و دوربین را برطرف کرده است.
    این تبلت که به یک پردازنده یگ گیگاهرتزی ، صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive ۷٫۰ اینچی، قابلیت نصب سیمکارت، قابلیت مکالمه تلفنی سیمکارت WiFi – GPRS – GPS – Edge ، بلوتوث ، کارت خوان ، دوربین ، وب کم ، قطب نما ،حسگر شتاب سنج ، USB، سیستم عامل اندروئید، توانایی بسیار بالا در عملکردهای مختلف و پرتابل بودن، نمایشگر لمسی بسیار با کیفیت و مولتی‌تاچ، توانایی اجرای انواع برنامه‌های سیستم عامل حرفه‌ای Android ، مجهز بودن به امکاناتی فراتر از یک گوشی تلفن همراه بسیار پیشرفته، امکانات کامل اتصال به شبکه و تبادل دیتا از ویژگی های این تبلت پی ۱۰۰۰ گلاکسی تب به شمار می آید.
    همچنین از نقاط ضعف این تبلت پرفروش در سال گذشته می توان به عدم گیرنده‌ی رادیو FM در این دستگاه دیجیتالی اشاره کرد.
    به نقل از موبنا