پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ تولدت مبارک پرستو جان اینشالا همیشه سالم و شاد و خندان باشی عزیز امیدوارم 121 ساله شی :ghalb:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ کاش پهلوی هم بودیم همه با هم جشن می گرفتیم حالا که نیستیم مجبورم مجازی سرگرمتون کنم اینم ببینید وسرگرم بشین http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/8/16/155486_922.swf
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ تولدت مبارک:love0041: با ارزوی بهترینها برای شما
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ اینم مال همه شما عزیزاااااااااااااااااااان فقط لینک وبازکردین با ماوس رو صفحه بکشید تقدیم به عزیزانم http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ پرستو جون تولدت مبارک عزیزم :shad2: امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشی :love0041:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ ممنون یلداجونم:ghalb: اینم وزنه دیجیتال واسه شما که ببینیند !لاغرین؟چاقین؟ http://shahrivari.persiangig.com/flash/BodyMassIndex.swf
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ [SOURCE] یک گله از شما کسایی که اینطوری نظر دادین........[/SOURCE] نمیشه 35 سال زنده باشه ولی با حرمت عزت و احترام و با افتخار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشد بهش بگین با افتخار-سربلند زنده باشی تا هروقتی که خدا بخاد؟؟؟؟ پرستو خانم تولد ت رو بهت تبریک میگم هرچند دیشب از تاپ چت بنم کردی ولی خودتم میدونی اینا واسم مهم نیست مهم های من توی فضای سایبری دو نفر هستند که خواهر تنیم میدونشمون تا حدی که بهترین دوستای واقعیم احساس خطر کردن پس اهدافم فراتر از بن شدن و رنگ عوض شدن هست اینجام برای چیزیایی که دوست ندارم بگمهستم :rolleyessmileyanim:خب............ خب............ خب:rolleyessmileyanim: :laughingsmiley::laughingsmiley:ایمان بیاد نظر بده و یه پیام اخلاقی نداشته باشه نمیشه ...مگه نه!!!:laughingsmiley::laughingsmiley: h34r-smiley:اونایی که با من مشکل ندارن نخوننن میترسم اوقشون بگیرهh34r-smiley: پرستو خانم امروز یه سال از عمرت میگذره امشب اگه وقت کردی بشین فکر کن توی این یه ساله چیکارا کردی بعدش از فردا رو اینایی که میگم یکم فکر کن دوست داشتی بهشون عمل کن نداشتی هم هرطور صلاحه هیچ وقت جلوی مامان از باباییی بیش از حد تعریف نکن...... اگه 2 تا خوبی از بابا ت میگی 5 تا خوبی از مامانت بگو ....چون مادر دلش نازکه خیلی لطیفه شاید به رووش نیاره و خیلی عادی عادی باشه ولی ته دلشمیره تو فکر چرا منو اینقدر دوس نداره:sadsmiley: همیشه سعی کن دلی بدست بیاری(( دل مونث و نه هر مونثی )) چون دل شکستن هنر نیست چون هر لحظه ممکنه شمع عمر مون خاموش بشه:sadsmiley: سعی کن توی فضای مجازی به هیچ مذکری اعتماد نکنی ((جزییاتش رو به ......گفتم ازش بپرس)) یه آرزو ::: امیدوارم در آینده یه همسر خوب آقا متین فهمیده با شعور با خانواده در کل کسی باشه که بتونه خوشبختت کنه و بتونی در کنارش به آرامش برسی خدا نصیبت کنه نه اینکه فکر کنی اینجا معاونی اینا رو میگم خدای من شاهده اینطوری نیس در کل حدس میزنم لیقاتشو داشته باشی هرچند نمیشناسمت زیاد یه پیشنهاد::: اگه واست مقدورده الان دیگه بزرگی از خودت نشون بده و سخاوتمندی منطورم اینه اون خرجی که قراره برای یه مراسم جشن تولد بکنی اگه بدیش به یک نیازمند واقعی خیلی ثوابش بیشتره چون قطعا بهش کمک میکمنه توی مشهد م کم نیستن از این خونواده های که نون شب ندارن چی میشه یه شب از حقت بزنی و مهمونشون کنی؟؟؟ ((بهشون کمک مالی کنی)) چی میشه یه شب دله یه پدرر رو شاد کنی جلوی زن بچه اش؟؟ چی میشه عرق شرم نداری و بی پولی رو از روی پیشونی یه پدر یه شب پاک کنی؟؟ خوشی و شادی این کاره شما موندگارتره چون خیلی ارزشششت میره بالا.... ...این بزن و بکوب های چند ساعته و فیلم گرفتنا که ارزشی ندارن ...خوشی لحظه هستن آقا این تبریک من 1 نیم ساعت طول کشید تا درستش کردم ( با احتساب پارازیت های تا پ چت و یاهو))
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ اگه حق مطلب رو اونطوری که باید وشاید نتوستم ادا کنم به بزرگی خودتون بببخشید :ashamed0001:راستی تا پیک حجاب هم در خواست بدین زودتر باز بشه:ashamed0001: [SOURCE] حاج حسین داره رایزنی میکنه بازش کنه....[/SOURCE]
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ تولدت مبارک پرستو جان:ghalb::love0041: 120 سالگیت رو جشن بگیری:love0041: شاید دلیلش رو ندونی ، میگم که بدونی ، چون ایرانیان باستان 120 سال یه بار یک ماه به سالشون اضافه می کردند به جای اینکه ما 4 سال یه بار یه روز اضافه می کنیم ، اونا 120 سال یه بار این کارو می کردن و چون هر کسی به این سن نمی رسید ، این آرزو رو براش می کردن موفق باشی و پیروز و صبور....