1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

وزیر ارتباطات: دخالتی در فیلترینگ نداریم

شروع موضوع توسط Mohammad ‏8/1/11 در انجمن هک و امنیت

  1. Founder

    تاریخ عضویت:
    ‏11/11/10
    ارسال ها:
    13,002
    تشکر شده:
    13,539
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    وزیر ارتباطات: دخالتی در فیلترینگ نداریم

    وی با بیان اینکه اطلاعاتی که در گذشته در مورد استفاده صحیح از اینترنت در کشور ارائه می شود بیشتر برپایه برآوردی و حدس و گمان بود، تاکید کرد: آنچه که در حال حاضر وجود دارد نشان می دهد که فضای استفاده از اینترنت در کشور فضای پاکی است
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه درصد بالایی از استفاده هایی که از اینترنت در کشور می شود استفاده های مناسب و درست است از اجرایی کردن ایده تفکیک اینترنت پاک و ناپاک در کشور خبر داد و گفت: این ایده ابتدا در کشور اجرایی می شود.

    رضا تقی پور در گفتگو با مهر درباره میزان استفاده صحیح از اینترنت و برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کاربردی کردن فضای اینترنت پاک در کشور اظهار داشت: اطلاعات دقیقی از میزان استفاده پاک و یا ناپاک از فضای اینترنت نمی توان ارائه داد اما در مقایسه با آمارهای دیگر کشورها و برخلاف آنچه تصور می شود درصد بالایی از استفاده هایی که در کشور ما از اینترنت صورت می گیرد استفاده های مناسب و درستی است.

    وی با بیان اینکه اطلاعاتی که در گذشته در مورد استفاده صحیح از اینترنت در کشور ارائه می شود بیشتر برپایه برآوردی و حدس و گمان بود، تاکید کرد: آنچه که در حال حاضر وجود دارد نشان می دهد که فضای استفاده از اینترنت در کشور فضای پاکی است.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای کمک به افزایش استفاده صحیح از اینترنت در کشور گفت: ایده ای در این باره مطرح شده که ابتدا در کشور اجرایی می شود و در گام های بعدی این را در دنیا هم مطرح خواهیم کرد.

    تقی پور از تفکیک اینترنت پاک و ناپاک در کشور خبر داد و افزود: با اجرای این ایده اینترنت در کشور ما اینترنت پاک خواهد بود و آن بخش از اینترنت که بعضا برای کسب و کارهای کثیف و غیراخلاقی بکار می رود کلا در کشور منتفی خواهد شد.

    اعمال فیلترینگ اینترنت مربوط به وزارت ارتباطات نیست

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اعمال فیلترینگ برای برخی سایتها به مهر گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مقوله فیلترینگ نقشی ندارد.

    وی با بیان اینکه در زمینه فیلترینگ کارگروهی که وظیفه اش تشخیص جرایم رایانه ای است تصمیم می گیرد اضافه کرد: وزارت ارتباطات اساسا هیچ دخالتی در مورد محتوای فیلترینگ سایت‌های اینترنتی ندارد.

    تقی پور گفت: تشخیص اینکه سایتی مسدود شود و یا دسترسی به آن محدود شود با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست.