اس ام اس جدید تیکه دار خرداد 91 اس ام اس های جدید تیکه دار خرداد ۹۱ من چرک نویس احساسات تو نیستم ! “دوستت دارم” هایت را جای دیگری تمرین کن ! * * * * * * * * * * * * * * * * * همین که فهمید غـــــــــــم دارم آتش گرفت به خودت نگیر رفیق !!!!! سیـــــــــــــ ــگارم را گفتم * * * * * * * * * * * * * * * * * اینروزها دلم بیمار است.. هی دارد بالا میآورد پسماندههای تو را …! * * * * * * * * * * * * * * * * * انگشتم را نخ بسته ام تا به یاد آورم فراموشت کرده ام ! * * * * * * * * * * * * * * * * * چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید دیگه اونقدر واست مهم نیستن که روشون حساس باشی !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * خیلیا اومدن جلومو گفتن فرشتن / ولی اسممو روی سنگ قبرم نوشتن خیلیا اومدن و گفتن که برادر منن / ولی دیدم که خنجر به دست برابر منن * * * * * * * * * * * * * * * * * ! این روزها هرکی منو میبینه میگه : وااای خوش به حـالت چقدر لاغــر شدی. رمـــز موفقیتـت چـــی بوده؟!!! من فقـــط لبخـــند میزنم و تو دلـم میگم: بازیچـــــــه شـــدن * * * * * * * * * * * * * * * * * هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است . * * * * * * * * * * * * * * * * * هر جا که می بینم نوشته است : ” خواستن توانستن است ” آتش می گیرم ! یعنی او نخواست که نشد ؟! * * * * * * * * * * * * * * * * * چه رسم جالبی است !!! محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * بعضی ها ازدور می درخشند! نزدیک که می شوی یک تکه شیشه ی شکسته ای بیشتر نیستند! که باید لگدی بهش زد تا از مسیر نور آفتاب دور شوند و چشمان دیگری را خیره نکند و گول نزنند * * * * * * * * * * * * * * * * * چند ساعتی با هم بودیم من به تو نگاه میکردم… و…تو به ساعتت تو قرار داشتی و من بی قراری… * * * * * * * * * * * * * * * * * هی ( ر ا ه ) آمدم با تو … هی (ه ا ر ) شدی با من … * * * * * * * * * * * * * * * * * آدم مرد باشه و از تو آشغالها نون دربیاره تا اینکه آشغال باشه و از نامردی نون دربیاره… * * * * * * * * * * * * * * * * * از دست زمان تیر باید بخوری،دائم غم ناگزیر باید بخوری ۱۰۰ مرتبه گفتم عاشقی کار تو نیست، بچه تو هنوز شیر باید بخوری!