پارمیس جان من تشکرو ندارم وگرنه حتما اینکارو میکردم حالا به محمد گفتم گفت درستش میکنه درستش که کرد حتما تشکر میکنم
همتون گلین ! پارمیس جان ! خیلی قشنگ حسودی میکنی! جدا برام جالبه این غریزه حسودیت ! هلن جان خواهش! هیلا جان ناز نکن!
پاسخ : کدام مورد در ازدواج مهم تر است؟ خواهشا کامل و بادقت بخونید این همه گزینه نوشتی خوشگلی رو اضافه نکردی ولی نه جدا تاپیک جدی هست اخه هر جا رفتم شوخی بود سوال شما مثه این سوال من میونه علم بهتر است یا ثروت ....... عشق که بیاد عقل میره جدی میگم تجربه ثابت کرده اینم که تو فیلم های هندی میبینی طرف تا صبح از دوری عشقش خوابش نمی بره واقعا حقیقت داره ولی نه این که از فردا پاشید برید یه گیتار بخرید زیر پنجره طبقه 50 اپارتمان عشق تون بزنید واسه ایجاد زندگی مشترک اول باید طرفین خودشونو بشناسن بعد هم دیگه رو و راستی اگه اون طور همسری میخواهی باید بدی برات بسازن چون همه اشخاص یه تفافت هایی دارن و یه شباهت هایی واسه هر کس یه چیزه ملاکه اینی که میگن خوشکلی واسم اهمیت نداره واقعا دروغه چون اولین دلیل خوشکلی هست بعد ببخشید ها ارضای جنسی بعد تازه پای خانواده ها باز میشه بعد متوجه میشی طرفت رو تازه داری میشناسی میبینی باید اول خونواده بعد وضیعیت مالی بعد خوشگلی رو انتخاب میکردی خب غریزه جنسی هم یه نیازه دیگه که بزارید مثال بزنم گرسنه شید چیکار میکنید خب معلومه غذا میخوری بدون تعارف خب وقتی اون غریزه هم درخواست نیاز کرد بهش پاسخ داده میشه به طور کاملا طبیعی در روال زندگی پس توجه کردن بهش زیاد مهم نیس چون بخواهی نخواهی این نیاز هم اتومات بر طرف میشه حالا بعد چند سال میبینی همه قول های که روز اول بهم داین فراموش کردین مثلا من قول میدم بزارم بری سرکار وغیره ... بله دیگه بعد یه مدت تازه متوجه شدی این همون مثلا راستگویه مهربون شیک دست ودل بازه وغیره ...(گزینه ها یادم رفت ههه ) نیست بلکه 180 درجه تغییر کرده کاملا با اون عاشق روز اولی فرق میکنه پس برای همینه که من میگم اول خودتو بشناس بعد برو ... 90 درصد حرفای دوستانی که قبل من گفتن رو قبول ندارم چون هنوز عاشق نشدن صبر کن این شتره بیاد بشینه روت خفه شی بعد میبینی واسه زنده موندن هر کاری میکنی اسمون با نگاهت به زندگی مشکل دارم اخه بهتره عاشق ازدواج نکنی ولی عاشق زندگی کنی باور کنید 90 درصد اردواج ها از روی عقل عشق بعد ازدواج امده 7 7 7 7 وقت مشاوره امروز به پایان رسید تاریخ ملاقات رو از منشی بپرسید ویزیت رو هم همون جا حساب کنید
3)مادیات: درآمد کافی،محل مجزا برای زندگی،خرج عروسی... 4)شباهت های فردی: از نظر ویژگی های روانی و شخصیتی مناسب باشند: دو فرد عصبانی مزاج نمیتوانند خوب زندگی کنند! از نظرشدت میل جنسی(البته بی ادبیه!) شبیه باشند، درون گرایی برون گرایی... 5)از نظر شیوه و هدف زندگی متناسب باشند: دختری که هدفش زودتر رسیدن به یه زندگی مستقل و عادیه نباید با یه پسر دانشجوی لیسانس که میخواد تا دکترا ادامه بده ازدواج کنه!(چون احتمالا هر دوشون دیوونه میشن!ههه!) پسری که تمام زندگیش پرستیژ و کلاس گذاشتن برای دیگرانه نباید با دختری ازدواج کنه که دوست داره با دیگرون مهربان و صمیمی برخورد کنه(چون برخورد مهربان برای آدمای متکبر معنای ضعف داره و کوچک شدن!)... 1)عشق:بمیره برات ، بمیری براش! 2)تناسب خانواده ها: از نظر اقتصادی ، فرهنگی ، سطح ومنزلت اجتماعی،سیاسی،مذهبی... 1)عشق:بمیره برات ، بمیری براش!