پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● آها علی جان ممنون که گفتی... چه استقبالی... فکرش رو هم نمی کردم منتظر هستیم ببینیم که دیگه کی شرکت می کنه...
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● من فکرمیکردم امضای من ته ته امضاهاست اما الان این امضا رو دیدم وبه نظرم ته ته امضاهاست امضای دوست خوبمون DeMiUrG واقعا تاثیرگزاره ببخشید اگه این تاپیک وبه هم زدم وشایدم به نوعی اسپم محسوب بشه اما نتونستم جلوی احساسمو بگیرم
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● یکی از عزیزان و مدیران سابق این سایت که خیلی برای اینجا زحمت کشیده الان در بستر بیماریه ...هستی محترم ((که راضی نیست اسم واقعی ش رو ببرم)) الان سخت محتاج دعای همه شماهاست برای همین تا زمانی که سلامتیش رو بدست نیاورده من امضام رو تغییر نمیدم و این آیه رو بعنوان امضام میزارم أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ كيست كه هرگاه درمانده اي او را بخواند، اجابت نمايد و بدي و ناخوشي را برطرف كند، امیدوارمممم سریعتر به حق 14 معصوم بهبودی خودش رو بدست بیاره و بتونی برای شوهرش همسری و برای بچه هاش مادری کنه :rolleyessmileyanim:
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● منم هستم. اینم امضای من: [FONT=_MRT_Khodkar]در تار عنكبوتی گیر كردم كه عنكبوتش سیر است...[/FONT]
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● منم هستم. با امضای: [FONT=_MRT_Khodkar]در تار عنكبوتی گیر كردم كه عنكبوتش سیر است...[/FONT]
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● با سلام به دوستان عزیز مسابقه گروه اول شد و به مدت سه روز ادامه دارد بعد از سه روز ، گروه دوم شروع خواهد شد. و بعد از این دو ، مسابقه نهایی خواهد بود. توجه کنید که به هیچ وجه حق تغییر امضای خودتون رو ندارید.