با سلام به دوستای گل و مهربون و خوبم دوستان هر کسی که تمایل داره دراین مسابقه که اسمش هم برترین امضا انجمن شرکت کنه کافیه اینجا اعلام کنه . قوانین: 1) کسانی ثبت نام کنند که بالای 200 پست(کاربر فعال) دارند و در سایت هم فعالیت میکنند. 2)برای شرکت در مسابقه هیچ گونه محدودیتی وجود نداره یعنی تمامی مقام ها می تونن شرکت کنند. 3)هر کاربری که در یک دوره از مسابقه شرکت میکنه در دوری بعدی همین مسابقه نمیتونه شرکت کنه. 4)برای ثبت نام كافیه در همین تاپیك اعلام كنید كه میخواهید در مسابقه شركت كنید. البته البته باید امضاتون هم اعلام كنید! 5)از روزی كه ثبت نام میكنید تا روز اخر انتخابات نباید امضای خود را عوض كنید! اگر بعداً امضاتون رو عوض کردید اتوماتیک وار از دور مسابقه خارج خواهید میشید و در آخر این نکته رو بگم که کسانی انتخاب میشن که فعالیت مفید داشته باشند و هم چنین چند روز قبل از شروع مسابقه در همین تاپیک زمان شروع مسابقه اعلام میشه از همین الان تا شنبه شب برای ثبت نام وقت دارید! با تشکر از همه بچه های گل انجمن تاپ فروم
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● با تشکر از داداش حسین منو ثبت کن WwW.TopChat.iR تــاپ چــت ـ برترین چت روم فارسی زبانان پاتوق بروبچ ایرانی - مکانی برای گــپ و گفتگو
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● اهم اهم سلام...معلومه به موقع رسیدم آقا منم هستم:rolleyessmileyanim:
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● منم ثبت نام کن دخترایی که بابایی هستند حتما امضای منو می فهمن که ته ته تهش هست:rolleyessmileyanim:
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● منم شرکت میکنم خدا شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غم هامونو روش بزاریم نیافریده... آفرید تا بعضی وقتها بندازیمش بالا و بگیم: بی خیال
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● منم كه گنده ام بايد شركت كنم ديگه امضامم اينه اون پايينه ببينين اينه ها اون اونجا هه هست اونه
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● اي واي چرا واسه من حذف شد تاپيكم.....نميتونم شركت كنم؟؟؟؟؟
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● این تاپیک دوست داره منو اذیت کنه ها. اتوماتیک خودش به جای من میزنه پست تایید نشده و من باز باید تایید کنم تا پست ها نمایش داده بشن.
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● این قانون توسط مدیریت سایت روی بخش مسابقات قرار داده شده و تمامی پست ها باید توسط مدیریت تایید شوند. :ghalb:
پاسخ : ●◦◦ مسابقه زیباترین امضا ( ثبت نام ) ◦◦● من که نمیخواستم شرکت کنم ولی وقتی اعتماد به نفس ایمان ( هیدن ) رو دیدم پس منم هستم .!!!!!!!!!:tongue0013: هیچ وقت به خودت مغرور نشو ....... برگ ها همیشه وقتی می ریزن كه فكر می كنن طلا شدن!:maskhare: