1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟

شروع موضوع توسط anika ‏4/5/12 در انجمن سـرگـرمـی

1. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker
    پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟

خب این مبحث تکبر یکی از اون مباحث جالب و عجیبه...

اولش هم بگم من کلا با تکبر مخالفم ، حالا هر نوع باشه ویا هر کجا می خواد باشه.

اولین و بدترین صفت خیلی بدی که در داستان انبیا و آغاز خلقت مشاهده میشه، تکبره و در منابع دینی و آثار علما به عنوان «ام الفساد» و «اساس الکفر» خوانده میشه.

خب این تکبر خان ، مادر فساد و اساس کفر نامیده شده.

افراد متکبر هم خودشون رو خیلی زود لو میدن یعنی تابلوئه که طرف خیلی تکبر داره

مثلا انتظار های بیجا دارن که دیگران به اونا سلام کنن ،همیشه در بالای مجلس جای بگیره، مردم در برابر او خودشو نرو کوچیک کنن، کسی ازش انتقاد نکنه و حتی پند و اندرز هم بهش نده،
    همه براش امتیازی قائل بشن و حریمی نگه دارن، مردم در برابر او دست به سینه باشن و همیشه از عظمت او سخن بگن.

(این دو خط از یه بنده خدا بود ، از خودم نبود ولی یادم بود گفتم به کار میاد نوشتم)

حضرت علی(ع) هم یه جمله داره که نشون دهنده فرد متکبره
    می فرمایند : هر کس می خواهد مردی از اهل آتش را ببیند، باید به کسی بنگرد که نشسته است، در حالی که گروهی جلوی او ایستاده اند.»

تکبر یه شاخه نیس : طبق آخرین چیزایی که برام گفتن ، تکبر میشه اینا : خود برتربینی، خود محوری، خودخواهی، برتری جویی و فخر فروشی

توضیح هم دیگه نیاز نیس خودتون بهتر میدونید اینا چه افرادی هستن.

بالا دیدم تکبر رو هم تقسیم کردید ولی باید بدونید تکبر سه نوعه

1- تکبر گاهی در مقابل خداوند مهربونه، مثله تکبر ورزیدن شیطان در مقابل فرمان خداوند که فرمود به فرشتگان که بر آدم(ع) سجده کنید!
    و شیطان که لعنت خدا بر او باد ، گفت: ؛ «من هرگز واسه بشری که از گل خشکیده ای که از گل بدبویی گرفته شده و آفریده ای، سجده نخواهم کرد و گفت: من از آدم بهترم؛ مرا از آتش آفریده ای و او را از گل

2- نوع دیگه اش در مقابل انبیا و پیامبرانه ، مانند آنچه فرعونیان می گفتن: آیا ما به دو انسان (موسی و هارون) که همانند خودمان هستن، ایمان بیاوریم!
    و یا قوم نوح(ع) که به یکدیگر می گفتند: و اگر از بشری همانند خودتان (نوح علیه السلام ) اطاعت کنید، به یقین زیانکارید

3- و گاهی هم تکبر در برابر بندگان دیگر خداست که مثالهای فراوانی واسه اش وجود داره و همه دیگه خودتون میدونید.

موفق باشید بچه ها.

راستی ، هیچی بیخیال

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز

چی؟ نه کی یه همچین حرفی زده عزیزم . همون طوری که قبلا گفتم تو فقط یه خورده زودرنجی که الان بهترم شدی .:laughingsmiley:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانش اموز

معلومه که بده.اگه کسی تکبر داشته باشه خودبخود مردم اون رو از خودشون دور میکنن.
    تو کلاس خودم چندتا ادم متکبر هست که بچه های دیگه هر روز باهاشون درگیر میشن:cool0027:

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

مرسی اتنا جون لطف داری

ولی باورمیکنی من ادمای متکبروخیلی دوست دارم وزود جذبشون می شم ودوست دارم باهاش صمیمی بشم هرچند خودم سعی میکنم متکبرنباشم ولی نمیدونم چرااین افراد منو جذب میکنن:rolleyessmileyanim:

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

غرور برای پدر و مادر و خانواده اصلا خوب نیس ولی برای دیگران بسیار خوبه البته نه اینکه بیش از حد مغرور تا یه حدی.
    اگه بخوای خیلی متواضع باشی و به همه محبت کنی بعضیا جنبه ندارن و ممکنه قاطی کنن و فکر کنن که واقعا کسی نیستی که انقدر تواضع داری در نتیجه سرت سوار میشن من تجربش رو دارم به اکثر کسایی که محبت کردم و تواضع به خرج دادم بعد یه مدت دیدم قاطی کردن و فکر کردن خبریه و رفتارشون تغییر کرد .خلاصه به کسی نباید زیاد محبت کرد باید یه کم خودتو بگیری اینجوری بیشتر روت حساب میکنن.

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. پاسخ : تکبر خوب است یا بد . نظر شما چیست؟؟

راستش من پیرامون این موضوع کلی حرف دارم که به دل هرکسی بچسبه
    :sadsmiley:ولی همشون رو توی دلم نیگه میدارم :sadsmiley:
    چون اگه من ارسالی یا نظری در این موضوع بدم خیلی ها سنگ میندازن
    و همه چیزو بهم میزنن در کل باعث میشن تاپیک بسته بشه .....
    :sadsmiley:

7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

خب میدونی که باید چیا بگی وچیا نگی خوباشو بگو بقیه استفاده ببرن

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133

خب منم اومدم
    با اینکه الان تو شرایطی نیستم که بتونم سخنرانی کنم ولی خب گفتم جا نمونم دیگه:happy0199:
    در اینکه کبر و غرور بده شکی نیس اونم وقتی که نمودش این باشه که انسان بخاطر نعمتهایی که خدا بهش داده احساس برتری بکنه نسبت به سایر انسانها
    ولی خب گاهی وقتا و تا یه حدودی لازمه گاهی وقتا هم که نداشتنش همونی میشه که یلدا گفت مخصوصا برای خانمها به قول مولا علی(ع):

بهترین صفات زن بدترین صفات مرد است و ان صفات عبارتند از:کبر و بخل و ترس.اگر زن متکبر باشد هیچگاه تسلیم غیر همسر خود نمی شود.همچنین اگر زن بخیل باشد در حفظ و نگهداری اموال خود و همسرش کوشا خواهد بود.چنانچه زن ترسو باشد از هر پیشامدی بیمناک است و قهرا به دام شیاطین نخواهد افتاد و در حالی که این صفات هر سه از صفات نا پسندیده مرد بشمار می رود.تکبر زن در برابر نامحرم است همچنانکه مرد نیز باید در مقابل دشمن متکبر باشد.هر زنی که جلو نامحرم متراضع باشد باید بداند امکان سو استفاده از ان وجود دارد.ترس با داشتن روحیه قوی در برابر مصایب و ناملایمات فرق دارد و ترس پسندیده در مورد نگهداری عفت و ناموس است.
    و خب اگه این حکمت رو با اون سخنانی که حسین نوشت ترکیب کنیم فک کنم کاملا واضح و مشخص باشه که تکبر کی و کجا لازمه و خوبه یا بد
    :love0041:
    ممنونم انیکا جان بخاطر تاپیک خوبت:ghalb:

9. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133

راستی ایمان منتظر شنیدن نظراتت هستیم
    قرار نیس راه بحث رو رو خودمون و یا همدیگه ببندیم قراره اینجا یاد بگیریم که چجوری بحث کنیم و تو این بحث کردنا از هم یاد بگیریم....اگه غیر از این باشه که پس چه فایده داره این تاپیکا و بخش بحث ازاد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

اما تکبر وجه مثبت هم دارد تکبری که انسان نسبت به حفظ شخصیت انسانی خود ش داره همون طورکه شمام اشاره داشتین

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.