1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

i love you

شروع موضوع توسط *Sajjad* ‏7/1/11 در انجمن زبان خارجی

1. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]When U Were 15 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]...
    [/FONT]
    [FONT=&quot]U Blushed.. U Look Down And Smile[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی 15 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم ...صورتت از شرم قرمز شد و سرت رو به زیر انداختی و لبخند زدی...[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 20 Yrs Old, I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]...
    [/FONT]
    [FONT=&quot]U Put Ur Head On My Shoulder And Hold My Hand[/FONT][FONT=&quot]...
    [/FONT]
    [FONT=&quot]Afraid That I Might Dissapear[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی که 20 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]سرت رو روی شونه هام گذاشتی و دستم رو تو دستات گرفتی انگار از این که منو از دست بدی وحشت داشتی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 25 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]U Prepare Breakfast And Serve It In Front Of Me[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]And Kiss My Forhead[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]N Said :"U Better Be Quick, Is''''s Gonna Be Late[/FONT][FONT=&quot].."[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی که 25 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم ..[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]صبحانه مو آماده کردی وبرام آوردی ..پیشونیم رو بوسیدی و[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]گفتی بهتره عجله کنی ..داره دیرت می شه[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 30 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]...
    [/FONT]
    [FONT=&quot]U Said: "If U Really Love Me, Please Come Back Early After Work[/FONT][FONT=&quot].."[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی 30 سالت شد و من بهت گفتم دوستت دارم ..بهم گفتی اگه راستی راستی دوستم داری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot].بعد از کارت زود بیا خونه[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی 40 ساله شدی و من بهت گفتم که دوستت دارم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]تو داشتی میز شام رو تمیز می کردی و گفتی .باشه عزیزم ولی الان وقت اینه که بری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]تو درسها به بچه مون کمک کنی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 50 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]..
    [/FONT]
    [FONT=&quot]U Were Knitting And U Laugh At Me[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی که 50 سالت شد و من بهت گفتم که دوستت دارم تو همونجور که بافتنی می بافتی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]بهم نکاه کردی و خندیدی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 60 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]I Said I Love U[/FONT][FONT=&quot]...
    [/FONT]
    [FONT=&quot]U Smile At Me[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی 60 سالت شد بهت گفتم که چقدر دوستت دارم و تو به من لبخند زدی...[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]I''''M Reading Your Love Letter That U Sent To Me 50 Yrs Ago[/FONT][FONT=&quot]..
    [/FONT]
    [FONT=&quot]With Our Hand Crossing Together[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی که 70 ساله شدی و من بهت گفتم دوستت دارم در حالی که روی صندلی راحتیمون نشسته بودیم من نامه های عاشقانه ات رو که 50 سال پیش برای من نوشته بودی رو می خوندم و دستامون تو دست هم بود[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]When U Were 80 Yrs Old[/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot]U Said U Love Me[/FONT][FONT=&quot]!
    [/FONT]
    [FONT=&quot]I Didn''''t Say Anything But Cried[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]وقتی که 80 سالت شد ..این تو بودی که گفتی که من رو دوست داری..[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]نتونستم چیزی بگم ..فقط اشک در چشمام جمع شد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]That Day Must Be The Happiest Day Of My Life[/FONT][FONT=&quot]!
    [/FONT]
    [FONT=&quot]Because U Said U Love Me[/FONT][FONT=&quot] !!![/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]اون روز بهترین روز زندگی من بود ..چون تو هم گفتی که منو دوست داری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]چون زمانی که از دستش بدی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]مهم نیست که چقدر بلند فریاد بزنی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]​
    [FONT=&quot]اون دیگر صدایت را نخواهد شنید[/FONT] ​
    ​