1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<نوشته آبكي براق>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    اول از همه يك فايل به اندازه دلخواه ايجاد كنيد مثلا 500*500 و رنگ زمينه آنرا به #757575 تغيير دهيد.
    [​IMG][​IMG]
    سپس متن خود را با رنگ سفيد و يك فونت تو پر مانند Impact يا Times New Roman [​IMG][​IMG]

    حالا لايه متن خودتان را با پايين نگه داشتن كليد CTRL و كليك بر روي لايه متن انتخاب كنيد و سپس به پنل Channels برويد و در آنجا يك لايه Channel جديد بسازيد. [​IMG][​IMG]
    حال اين لايه را با رنگ سفيد پر كنيد. و بعد به منوي Filter>Blur>Gaussian Blur برويد و مقدار آن را به 8 تغيير دهيد . دوباره به همين قسمت برويد و مقدار آن را به 4 تغيير دهيد . اين كار را 2 بار ديگر با مقادير 2 و 1 انجام دهيد. [​IMG][​IMG]


    حال به پنل Layers بر گرديد و لايه متن خود را انتخاب كنيد و بعد به منوي Filter>Render>Lighting Effects برويد و مانند شكل روبرو عمل كنيد.[​IMG][​IMG]

    بعد از بازگشت به فتوشاپ به منوي Image>Adjust>Curves برويد و حالت نمودار آنرا مانند شكل روبرو تنظيم كنيد. [​IMG][​IMG]
    حال دوباره به قسمت Filter>Render>Lighting Effects برويد و مقادير آنرا مانند شكل روبرو تنظيم كنيد.[​IMG][​IMG]

    خب ، طرح شما آماده شده