1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<ساختن توپ گلف 2>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    1- یک صفحه جدید به اندازه 800*800 ، رزولوشن 72 Dpi با بک گراند مشکی درست میکنیم و نام آن را "Golf ball" میگذاریم .
    2- یک لایر جدید ایجاد میکنیم و اسمش رو "دایره" می گذاریم درون اون یه دایره با ابزار Elliptical marquee tool به اندازه دلخواه یه دایره میکشیم و آن را انتخاب ميكنيم و از منوي Edit>Fill ان را رنگ سفيد ميزنيم .

    [​IMG] ​
    3- برای فرو رفتگی های داخل توپ ، یک صفحه جدید به اندازه 15*15 درست میکنیم و دوباره یه دایره با ابزار Elliptical marquee tool به اندازه کوچک درست میکنیم سپس از منوی Edit>Fill رو کلیک میکنیم و رنگ مشکی میزنیم ، بعد از این کار ، لایر بک گراند رو پاک میکنیم و با فشردن Ctrl+A تمام صفحه رو انتخاب میکنیم و دوباره به منوی Edit>Define pattern رو کلیک میکنیم و نام ان را "pattern 1" میگذاریم .
    ​
    [​IMG] ​
    4- خوب حالا به صفحه "Golf ball" بر میگردیم و سپس با نگه داشتن کلید Ctrl روی لایر دایره کلیک میکنیم تا محیط دایره رو انتحاب کنیم .
    5- گزینه Fill را از منوی Edit رو کلیک میکنیم و مقدار Use:Pattren مگذاریم و Custom pattren=pattern 1 میذاریم (همان پترنی که خودمون ساختیم) و Ok مکنیم .
    ​
    [​IMG] ​
    6- از منوی Edit>Free Transform و یا با فشردن کلید های Ctrl+T دور دایره یه باکس میاد که میخواهیم 45 درجه بچرخانیم . ​
    [​IMG] ​
    7- حالا به منوی Filter>Blur>Gassian Blur و مقدار 2 پیکسل رو Ok میکنیم و دوباره با فشردن Ctrl+F این کار را دوباره انجام میدهیم . ​
    [​IMG] ​
    8- برای اینکه يه حالت توپ مانند به خودش بگيره اول دایره رو انتخاب میکنیم و بعدش به منوی Filter>Distort>Spherize رفته و با مقدار 100% OK میکنیم . ​
    [​IMG] ​
    9- ابزار gradient tool و سپس radial gradient رو انتخاب کرده ​
    [​IMG] ​
    و درون دایره با ابزار gradient مانند شکل میکشیم . ​
    [​IMG] ​
    10- حالا از لایر دایره یه کپی میگیریم و اسمش رو میذاریم "دایره دوم" ​
    [​IMG] ​
    بعد از درست کردن لایر دایره دوم با نگه داشتنن کلید Alt روی Merge visible کلیک میکنیم . ​
    [​IMG] ​
    11- حالا با فشردن Ctrl+A تمام صفحه لایر دوم رو انتخاب میکنیم و یه Copy میکنیم و در Channels روی کلید Create new Channel کلیک میکنیم و درون Channel جدید Paste میکنیم و اسم پیش فرض رو قبول میکنیم (Alpha 1) ​
    [​IMG] ​
    12- بعد از اینکه کارهای بالا رو انجام دادیم بر میگردیم به لایر دایره (راستی اینجا اگه خوستین میتوانید لایر دایره دوم رو پاک کنید) و به منوی Filter>Render>Lighting effects رفته و مقدار Texture Channel رو Alpha 1 میذاریم و یک سری کارها مطابق شکل تنطیم میکنیم . ​
    [​IMG] ​
    پس تا الان عکس مورد نظر یك چیزی شبیه این عکس شده : ​
    [​IMG] ​
    13- با فشار دادن کلید های Ctrl+L لول (Level) عکس رو تغییر میدهیم . ​
    [​IMG] ​
    تقریبا به مرحله نهایی کار میرسیم
    14- برای گذاشتن مقداری Efect به لایر استایل میریم .
    14-1)Inner Shadow :

    Blending mode: Hard Light with Black
    Angle -159
    Distance 40 px
    Choke 0%
    Size 70 px
    ​
    [​IMG] ​
    14-2)Colour Overlay :

    Blending mode: Color
    Colour #929AA0
    Opacity 100%
    ​


    [​IMG] ​
    14-3)Gradient Overlay :
    Blending Mode: Overlay
    Style: Linear
    Angle 24 degrees
    Scale 85%
    ​


    [​IMG] ​
    15- برای خوشگل تر شدن عکس یه سایه بهش میدیم . برای این کار یه لایر جدید درست میکنیم و نام آن را سایه دایره میذاریم سپس با ابزار Elliptical marquee tool یه بیضی مطابق شکل میکشیم در نظر داشته باشید که Feather=5px هستش .
    16- با ابزار gradient tool>Liner gradient مطابق شکل میکشیم .
    ​
    [​IMG] ​
    اینم عکس تمام شده : ​

    [​IMG]


    ​