1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<نوشته ماتريكسي>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    1- یک صفحه جدید به اندازه دلخواه با بک گراند سفید باز کنید .
    2- به Filter>Texture>Grain رفته و مقدار Intensity=100, Contrast=100, Grain Type=Vertical میگذاریم و سپس OK مي كنيم .

    [​IMG] ​
    3- بعدش Filter>Artistic>Neon Glow میریم و مقدار Glow=5, Glow Brightness=20 و از رنگ سبز (006600#)استفاده میکنیم . ​
    [​IMG] ​
    4- حالا عکس مورد نظر یک شکل سبز زشتی داره [​IMG] خوب پس چون از این زشتی در بیاد به منوی Filter>Stylize رفته و روی Glow Edges کلیک میکنیم و سپس این مقادیر Edge Width=1, Edge Brightness=5, Smoothness=1 را میگذاریم . ​
    [​IMG] ​
    5- پس برای اینکه همان رنگ سبز خودشو داشته باشه میریم Image>Adjustments>Hue/Saturation و Colorize را فعال میکنیم . ​
    [​IMG] ​
    6- حالا برای اینکه یک حالت افتادن داشته باشه باید از Filter>Stylize>Wind استفاده کنیم ولی چون اینجا یک مشکل هستش که اين ***** به صورت عمودی همچین کاری را انجام نمیده یکم روش طولانی تر میشه پس در نتیجه از این راه وارد میشیم : الف) از روی لایر بک گراند یک کپی میگیریم و اسم این لایر را "افتادن" میذاریم (اسم قحطیه) [​IMG] [​IMG] ​
    [​IMG] ​
    ب) خوب لایر "افتادن" را 90 درجه به طرف شرق میچرخانیم (Image>Rotate Canvas>90° CW) ج) خوب خالا باید به Filter>Stylize>Wind بریم و Method=Blast و Direction=From the left میذاریم و بعد ok میکنیم ​
    [​IMG] ​
    د)حالا چون که میخوایم حالت عمودی داشته باشه دوباره عکس را 90 درجه به طرف غرب میچرخانیم (Image>Rotate Canvas>90° CCW)
    پس تا الان بك گراند عكس مورد نظر آماده شده [​IMG]

    7- یک نوشته به عنوان مثال MAJIDONLINE تایپ میکنیم .
    ​
    [​IMG] ​
    8- حالا برای اینکه نوشته حالت شکستگی داشته باشه باید اول Layer>Rasterize>Type تا از حالت TEXT در بیاد و عکس شود تا بتونیم تکه تکه کنیم و بعد از ابزار rectangular marquee tool را انتخاب کرده و قسمتی از نوشته رو مطابق شکل انتخاب میکنیم و بعد با نگه داشتن کلید CTRL یک مقداری با کلیدهای (→↑↓←) چپ و راست یا بالا پایین میکنیم و بعد یک کپی از این لایر میگیریم . ​
    [​IMG] ​
    9- بعد از این کارها به Layer>Layer Style>Outer Glow میریم و Blend Mode=Normal , Opacity=100, Noise=0, Colour=#2EA558, Spread=15%, Size=15px, Range=50, Jitter=0 میگذاریم ​
    [​IMG] ​
    10- دوباره به Layer>Layer Style>Color Overlay و مقدار Opacity=100 و رنگش را رنگ سبز روشن (ECFFEA#) میذاریم . ​
    [​IMG] ​
    خوب تا الان طرح مورد نظر يه شكلي شبيه اين شده : ​
    [​IMG] ​
    11- حالا به روی لایر نوشته ای که هیچ افکتی ندارد میریم و بعد به Filter>Blur>Motion Blur و Angle=0 و distance=250 pixels میذاریم و این کار را دوباره انجام میدیم (Ctrl+f) ​
    [​IMG] ​
    11- خوب حالا لایری که بدون افکت هستش بالای تمام لایر ها قرار میدیم مانند شكل : ​
    [​IMG] ​
    خوب اينم تقدیم به تمام کسانی که عشق Matrix کشتشون : ​
    [​IMG]
    ​