1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<ساخت ميكروفون واقعي>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    اول از همه يك سند جديد با مشخصات زير ايجاد كنيد :​


    Size​



    600 x 600​



    Resolution​



    72​



    Mode​


    RGB
    Contents​


    Transparent​
    حالا با ابزار Elliptical Marquee يه حالت انتخابي دايره رسم كنيد .

    [​IMG]​
    خوب . شما براي ساخت سوراخ هاي روي ميكروفون به يه Pattern نياز دارين . براي ايجاد اين Pattern به روش زير عمل كنيد :
    1 - يه سند جديد در اندازه 5 در 5 پيكسل ايجاد كنيد و با زدن كليدهاي Ctrl+A كل سند را انتخاب كنيد .​
    2 - از منوي Edit گزينه Stork رو انتخاب كنيد و براي Width مقدار 1 و رنگ رو سياه و location رو به Center تغيير بدين و پنجره رو تائيد كنيد .

    3 - از منوي Edit گزينه Define Pattern رو انتخاب كنيد و در قسمت Name عبارت grad رو وارد كنيد و پنجره رو تائيد كنيد .​
    حالا به سند قبلي برگردين و همين طور كه حالت select دايره رو در اختيار دارين از منوي Edit گزينه Fill رو انتخاب كنيد و در اين پنجره مثل شكل عمل كنيد و نهايتا پنجره رو تائيد كنيد :

    [​IMG]​
    خوب ، حالا شما يك دايره دارين كه توي اون رو با اين Pattern پر كردين . حالا براي اينكه دايرتون طبيعي بشه بايد ***** زير رو2 بار روش اجرا كنيد تا دايره حجم بگيره :


    Filter > Distort > Spherize

    Amount100 % ModeNormal​
    تا حالا بايد شكل زير رو تحويل بگيرين :​
    [​IMG]​
    حالا يك لايه جديد بسازين و اونو زير لايه دايرتون بكشين . رنگهاتون رو با زدن كليد D ريست كنيد و ابزار Gradient رو انتخاب كنيد و اونو مثل تصوير تنظيم كنيد و اون رو طوري رو لايه جديد اعمال كنيد كه شكل زير ايجاد بشه ( از سمت جنوب شرقي به سمت شمال غربي دايره درگ كنيد ) :

    [​IMG]​
    خوب ، حالا ديگه ميتونين طرحتون رو با زدن كليدهاي Ctrl+D از حالت انتخاب خارج كنيد .​
    حالا لايه كره يا همون دايره ( لايه اول ) رو انتخاب كنيد و با دوبار كليك كردن روي اون پنجره Layer Style رو باز كنيد و تنظيمات زير رو براي اون در نظر بگيرين :

    [​IMG]برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید [​IMG]​
    خوب . كارتون فعلا با ساخت دايره تموم شد . حالا ميخوايم نوار دور اين دايره رو در بياريم . براي اين كار پنجره گرادينت رو باز كنيد ( با كليك روي قسمت نشان دهنده حالت گرادينت در نوار Option اين ابزار ) و طبق راهنمايي شكل پائين اون رو تنظيم كنيد ( ساخت ناحيه هاي رنگي در نوار داخل اين قسمت با كليد در محل دلخواه امكان پذيره ) :

    [​IMG]​
    حالا يه لايه جديد بسازين ( بالاي دولايه ) و به وسيله ابزار Rectangular Marquee يك نوار كوچيك ايجاد كنيد و گرادينت ايجاد شده رو مطابق شكل روي اون اعمال كنيد :

    [​IMG]​
    خوب ، حالا ميخوايم فاصله بين دسته و خود ميكروفون رو ايجاد كنيم ولي براي اين كار جاي كافي نداريم . پس بايد سند رو بزرگتر كنيم . براي اين كار به مسير زير برين و مثل شكل اون رو تنظيم كنيد و پنجره رو تائيد كنيد :


    Image > Canvas Size...



    [​IMG]​
    حالا ميتونيم بهتر روي طرح كار كنيم .​
    خوب ، گفتيم كه ميخوايم فاصله بين دسته و خود ميكروفون رو ايجاد كنيم . براي اين كار يه لايه جديد بسازين ، يك مستطيل مطابق شكل سمت چپ ايجاد كنيد ، به اون، مطابق شكل گرادينت بدين ( گرادينت رو سعي كنيد طوري بهش بدين كه با نوار وسط جور در بياد ) ، اون رو از حالت انتخاب خارج كنيد و مطابق شكل سمت راست به وسيله مسير زير به اون Perspective بدين :


    Edit > Transform > Perspective​



    [​IMG][​IMG]​
    خوب . نوبتي هم كه باشه نوبت دسته ميكروفونه . براي اين كار يه لايه جديد ايجاد كنيد و در اون يه مستطيل مثل شكل بكشين و متناسب با ديگر گرادينت ها به اون گرادينت بدين . براي اينكه انتهاي دسته هم باريكتر باشه بايد يه پرسپكتيو هم به دسته بديم تا شكل نهايتا شكل زير ايجاد بشه :

    [​IMG]​
    حالا بايد دسته ميكروفون رو تيره تر كنيم . براي اين كار به مسير زير برين و پنجره رو مثل شكل تنظيم كنيد :​


    Image > Adjustments > Levels



    [​IMG]
    [​IMG]​
    حالا بايد قسمت فلزي انتهاي ميكروفون رو طراحي كنيد . براي اين كار يك كپي از لايه اتصال ميكروفون به دسته بگيرين و اون رو با استفاده از ابزار Free Transform كه از منوي Edit در دسترسه مثل شكل درست كنيد .

    [​IMG]​
    رسيديم به مرحله آخر . در اين مرحله ميخوايم يه متن دور دسته بندازيم . براي اين كار متن مورد نظرتون رو طوري تايپ كنيد و اون رو با استفاده از مسير زير بچرخونين :


    Edit > Transform > Rotate 90ccw​



    توجه كنيد كه متنتون به اندازه اي باشه كه روي دسته جا بشه . حالا مسير زير رو براي تبديل لايه متن به لايه تصويري دنبال كنيد :​


    Layer > Rasterize > Layer​



    و در آخر هم ***** زير رو براي حالت گرد دادن به متن دنبال كنيد و تنظيمات اون رو مطابق زير انجام بدين :​


    Filter > Distort > Spherize

    Amount100% Modevertical only​
    اينم از طرح نهايي . اميدوارم از طرحتون لذت ببرين :
    [​IMG]برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید [​IMG]
    ​