1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<طریقه ساختن یک تاس !>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    ابتدا یک فایل در اندازه های 400*400 ، Color mode = RGB و با بک گراند سفید باز کنید .​

    [​IMG]
    یک لایه جدید ایجاد کنید . برای این کار مسیر layer => new =>layer را طی کرده و یا کلید های shift + ctrl + N را با هم

    فشار دهید و یا برروی دکمه موجود در پانل لایه کلیک کنید .​


    [​IMG]




    [​IMG]​

    مسیر مقابل را طی کنید : transform Filter=> Render=> 3d . در صورتیکه از Photoshop cs استفاده می کنید ، این ***** وجود
    نخواهدداشت و شما بایستی فایل زیر را داونلود و در دایرکتوریه ***** فتوشاپ خود کپی کنید .
    [​IMG]

    سپس ابزار مکعب را از منوی این ***** انتخاب و مکعب مربع مناسبی رسم کنید .​

    [​IMG]
    کلیک کرده و آنقدر بر روی مکعب خود کار کنید تا شکل حاصل به صورت زیر درآید . trackball tool بر روی
    [​IMG]
    در این قسمت شما باید ابعاد مکعب را به گونه ای تنظیم کنید که جهت دید تاس شما بهترین حالت را داشته باشد

    [​IMG]
    لایه اول را انتخاب ، بر روی image=> Adjust=> Invert کلیک کنید . یا کلیدهای Ctrl + I را بفشارید ​

    [​IMG]
    بر روی image=> adjust=>hue/saturation کلیک کنید . یا کلید های Ctrl + U را بفشارید .حال تنظیمات زیر را اجرا کنید :
    [​IMG]
    - البته تنظیمات این قسمت را می توانید با صلیقه خودتان تغییر دهید .

    [​IMG]
    با کلیک بر روی[​IMG]در پانل layer ، بک گراند و لایه اول را غیر قابل مشاهده (نامرئی) کنید .​


    [​IMG]
    لایه ای جدید ایجاد کنید .​


    [​IMG]شش بار به مسیر View=> New guide رفته و تنظیمات آن را در هر بار مطابق یکی از تنظیمات زیر کامل کنید :
    • <LI class=MsoNormal style="MARGIN-LEFT: 36pt; DIRECTION: ltr; MARGIN-RIGHT: 0cm; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: left">Horizontal 100 px Horizontal 200 px Horizontal 300 px <LI class=MsoNormal style="MARGIN-LEFT: 36pt; DIRECTION: ltr; MARGIN-RIGHT: 0cm; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: left">
    • Vertical 100 px Vertical 200 px Vertical 300 px
    [​IMG]

    از قسمت eliptical marquee tool ، toolbar [​IMG] را انتخاب و تنظیمات را مطابق شکل زیر وارد کنید .
    [​IMG]برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید [​IMG] ​

    [​IMG]eliptical marquee toolدر این مرحله شما بایستی در هر یک از 6 لایه ایجاد شده ، دایره هایی با استفاره از ابزار
    رسم کنید ؛ بطوریکه نحوه قرار گیری آنها به ترتیب همانند شکل زیر باشند :

    [​IMG]برای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید [​IMG]
    - دقت کنید که دایره ها بین خطوط فرضی رسم شده ، قرار گیرند .​
     
  2. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]در این قسمت برای راحتی کار با استفاده از روشی که گفتیم ، اقدام به نامرئی کردن لایه ها کنید و فقط یکی از آن 6 لایه رو انتخاب
    و قابل مشاهده کنید ؛ Inner shadow را از مسیر :Layer => Layer style =>Inner shadow فراخوانی کنید و تنظیمات آن را
    مطابق شکل وارد کنید . در آخر گزینه ok را کلیک کنید .

    [​IMG]​

    [​IMG]حال Satin را از مسیر Layer => Layer style => satin فراخوانی کرده و تنظیمات را مطابق شکل وارد کنید و در نهایت ok
    را کلیک کنید .

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    در این مرحله شما باید در پانل layer بر روی لایه ای که عملپات را روی آن انجام داده اید راست کلیک کرده و گزینه : Copy layer
    style را انتخاب کنید و سپس با راست کلیک کردن بر روی لایه های دیگر و انتخاب paste layer style آن را به سایر لایه ها اعمال
    نمایید .

    [​IMG]بعد از انجام دادن موارد بالا شما باید تغییراتی در لایه ای که می خواهید در ناحیه بالای تاس قرار گیرد اعمال نمایید .
    برای این کار شما مرحله 13 را طبق شکل زیر بر روی آن لایه اعمال نمایید . به عنوان مثال من بعد 5 تایی رو انتخاب کردم .


    [​IMG]
    - دقت کنید که شما فقط 3 بعد از 6 بعد تاس را مورد استفاده خواهید قرار داد .

    [​IMG] بر روی یکی از 3 بعد مورد نظر خود کلیک کنید .( به همه لایه ها به غیر از لایه مکعب و لایه انتخابیه شما ، خاصیت نامرئی اعمال
    کنید ) .
    – از منوی Edit => transform گزینه perspective را بر گزینید . حال لایه خود را با استفاده از این دستور چنان تغییر دهید
    که درقسمت مورد نظرتان گنجایش و نشستی مناسب داشته باشد . لازم به ذکر است که همه موارد موجود در منوی
    Edit =>Transform می توانند در این قسمت شما را یاری کنند .
    - این مرحله را برای دو لایه دیگر نیز عمل نمایید .


    [​IMG] برای خاموش کردن تقسیم بندی صفحه ، گزینه Clear Guide را از منوی View انتخاب کنید .
    در پایان ، کار شما مشابه شکل زیر خواهد بود .

    [​IMG]​