1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش افكت <<آموزش ساخت lcd>> در فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏7/1/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    نحوه ايجاد يك LCD SCREEN
    ابتدا يك سند جديد و سپس يك لايه جديد در اين سند ايجاد كنين .
    با استفاده از ابزار [​IMG] يك دايره بكشيد . براي گرد شدن دايرتون هنگام رسم اون كليد Shift رو نگه دارين .
    من اين دايره رو در اندازه 90 در 90 پيكسل رسم كردم . پيشنهاد مي كنم شما هم براي اينكه بتونين از آموزش به نحو احسن استفاده كنين در همين اندازه دايرتون رو رسم كنين .
    براي رسم دايره در سايز 90 در 90 در نوار Option ابزار [​IMG] گزينهFixed Size رو از زبانهStyle انتخاب كنين .
    حالا دايرتون رو با رنگ دلخواه پر كنين ( من از رنگ B0C0E0 استفاده كردم . ) .

    [​IMG]​
    يك لايه ديگه ايجاد كرده و مسير زير رو دنبال كنين :
    Edit > Stork
    مقدار Width را برابر 4 ، مقدار Color رو برابر سياه و مقدار Location رو برابر Center قرار بدين .

    [​IMG]​



    به مسير زير رفته :
    Filter > Blur > Gaussian Blur
    و مقدار Radius رو برابر 4 قرار بدين .​
    [​IMG]​


    مسیر زیر رو دنبال کنین تا محل انتخاب بر عکس بشه :
    ُSelect > Inverse
    حالا کلید Delete را فشار بدين تا رنگهای داخل محدوده انتخاب شده پاک بشن .
    حالا كليدهايCtrl+D رو فشار بدين تا از حالت انتخاب خارج بشين .
    Opacity لايه جديدتون رو برابر 28% قرار بدين .​
    [​IMG]​
    حالا كليد Ctrl رو نگه داشته و روي لايه دايرتون كليد كنين تا محيط دايره انتخاب بشه .​
    [​IMG]​
    يه لايه جديد ايجاد كرده و مسير زير رو دنبال كنين :
    Edit > Stork

    مقدار Width را برابر 1 ، مقدار Color رو برابر سياه و مقدار Location رو برابر Center قرار بدين . حالا كليدهايCtrl+D رو فشار بدين تا از حالت انتخاب خارج بشين . بعد از خروج از حالت انتخاب Opacity اين لايه رو برابر 32% قرار بدين .

    [​IMG]​

    يك لايه جديد ايجاد كنين و Mode اون رو برابر Color Dodge قرار بدين و Opacity اون رو به 21% برسونين .

    در ضمن ترتيب لايه ها رو هم دقت كنين كه مثل شكل باشه .​
    [​IMG]​
    ابزار [​IMG] رو انتخاب كنين و اندازه قلموي اون رو 200 در نظر بگيرين و سختي اون رو در حال نرم قرار بدين و حالت [​IMG] Air Brush رو فعال كنين .

    [​IMG]​


    حالا همون جور كه تو شكل نشون داده شده قلمو رو دور قسمت پائيني شكل حركت بدين تا رنگ قسمت پائيني دايره روشنتر بشه .

    [​IMG]​
    با استفاده از ابزار [​IMG] قسمت بالايي دايره رو مثل شكل انتخاب كنين .

    [​IMG]​
    حالا روي محل انتخاب كليك راست كرده و گزينهMake Selection رو انتخاب كنين و با قبول مقدار پيش فرض اون پنجره رو OK كنين .
    استفاده از اين گزينه باعث ميشه كه محدوده شما به انتخاب تبديل بشه .

    [​IMG]​

    حالا كليدهايShift+Ctrl+alt رو نگه داشته و بر روي لايه اول ( لايه اصلي دايره ) تا محدوده انتخاب مثل شكل در بياد .

    [​IMG]​
    حالا يك لايه جديد ايجاد كنين ، ابزار گرادينت [​IMG] رو انتخاب كنين ، تنظيمات نوار Option اون رو مثل شكل انجام بدين و مانند شكل از سمت بالا به سمت پائين يك گرادينت به شكل بدين .

    [​IMG]
    [​IMG]​


    به مسير زير رفته و مقدار Radius رو برابر 2 قرار بدين .​
    [​IMG]​
    حالا كليدهايCtrl+D رو فشار بدين تا از حالت انتخاب خارج بشين و از طرحتون لذت ببرين .

    [​IMG]​