1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ارسال موضوع در انجمن

شروع موضوع توسط MiTra ‏6/1/11 در انجمن اخبار و اطلاعیه

1. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    با سلام

این آموزش فقط شامل کاربران عزیز نمیشود و لازم هست تا مدیران محترم نیز این مطلب رو بخوانند . چون به صورت کامل آموزش دادیم .

1. شما برای ارسال مطلب باید عضو انجمن باشید . پس از عضویت با نام کاربری خودتان وارد انجمن شوید .

2. وارد انجمن مورد نظر شوید و کلید "ارسال موضوع جدید" را بزنید .

3. اکنون شما وارد صفحه ی ارسال موضوع شدید . در قسمت "عنوان" تیتر مطلبتان را قرار دهید ( از عنوان مناسب استفاده کنید ) و در کادر بزرگی که در پایین وجود دارد محتوای خودتان (عکس - متن - لینک و ...) می باشد قرار دهید . (محتوا را از سایت منبع با موس انتخاب کنید و کلید Ctrl + C را بفشارید ( کپی ) و در کادر محتوا با فشردن کلید Ctrl + V مطلب را Paste کنید . لازم به ذکر است شما میتوانید عکس و متن را با این روش کپی و پیست کنید.)

4. ممکن است در متن یا عکس شما لینک منبع وجود داشته باشد . برای حذف لینک ها از متن و عکس تمام محتوا را در کادر ارسالی با موس انتخاب کنید و کلیدی که به شکل کره ای که خط قرمز کشیده شده را که در قسمت ابزار قرار دارد بزنید .

5. برای تغییر فونت و سایز و رنگ فونت ( قلم ) و دیگر موارد مربوطه از قسمت ابزار استفاده کنید . ( از فونت بزرگ استفاده نکنید!‌ )

6. برای جذابیت و زیبایی مطلبتان عکس ها را وسط چین و تیترهای محتوای خود را Bold کنید .

7. برای قرار دادن لینک کلید ایکنی که عکس زنجیر دارد را از منو ابزار انتخاب کنید و با آمدن کادر کوچک مخصوص لینک خود را در کادر قرار دهید و OK کنید .

8. برای قرار دادن عکس کلید از ایکنی که شبی به تصویر است را انتخاب کنید . شما میتوانید لینک عکس را از سایت دیگری وارد نمایید و یا عکس را از سیستم خود قرار دهید . ( در صورت قرار دادن عکس از سیستم خود "تیک بارگزاری عکس روی سرور" را بردارید !

9. برای قرار دادن ادرس ایمیل نیز هم همان ایکن شبیه به زنجیر را کلیک کنید و Url Type را روی گزینه Email قرار بدید و ایمیل را در کادر وارد کنید .

10. برای نقل قول و پاسخ دادن به موضوع از کلید مخصوص خود استفاده کنید .

11. برای قرار دادن کدها در مطلب خود از کلید # و برای کدهای PHP از کلیدی که عکس حروف Php دارد استفاده نمایید .

12. برای برگشت و رفتن به جلو یا همان Undo و Redo از کلید هایی که فلش های راست و چپ دارند استفاده کنید .

13. سپس سراغ موارد سلیقه ای و نکات کلیدی میرویم که رعایت آنها در کیفیت مطلب ارسالی شما اهمیت زیادی دارد .

الف) ایکون پست: یکی از ایکن پست ها رو انتخاب کنید تا به مطلب شما جلوه ی ویژه ای ببخشد .

ب) برچسب ها:‌ برچسب یا تگ در جستجو مطلب شما در گوگل اهمیت دارد . بسته به نوع موضوع ارسالی خود چند برچسب بنویسید .

ج) شکلک ها: شما میتوانید از شکلک هایی که در قسمت چپ صفحه قرار دارد استفاده کنید . اما ما استفاده از اسمایلی را پیشنهاد نمیکنیم!

13. برای ارسال نظر سنجی، میتونید موارد بالا رو انجام بدید و سپس در پایین صفحه ارسال مطلب بخشی به نام "امکانات اضافی این بخش" وجود داره. از این قسمت "اضافه کردن نظر سنجی" رو پیدا کنید و تیک بزنید. سپس در کادر کوچکی که فعال میشه تعداد گزینه های نظر سنجی رو مشخص کنید و مطلب رو ارسال کنید. و بعد شما به صفحه نظرسنجی منتقل میشید که در اونجا باید گزینه های نظر سنجی رو قرار بدید و تعیین کنید که این نظرسنجی تا چه زمانی اعتبار داشته باشه.

تهیه و تنظیم
    : Mohammad و Mitra

21 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    مرسی میترا جان .
    آموزش کاملی هستش .
    دوستان تازه وارد میتونن به راحتی ارسال مطلب رو در انجمن یاد بگیرن .

12 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    83
    مرسی میترا

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانشجو
    تشکر میترا جان

5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    مرسی
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش ارسال مطالب

مرسی میترا جان من که همه چیو بلدم (ماشالله) :khande:
    کسی سوالی داشت منم میتونم یاد بدم و کمک کنم. :dast:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

سلام

ببخشید اما
    فکر کنم یه اشتباهی شده باشه !!!

ctrl+c===copy
    ctrl+v===paste

ایکاش کمی هم درباره ی جستجو توضیح میدادید . من هر چی جستجومیکنم میگه یافت نشد درصورتی که هست .گفتم شاید روش خاصی داره که من بلد نیستم.

بازم شرمنده !:gift:
    موفق باشید.

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

درود بهار جان ، خوش اومدید به جمع تاپ فرومی ها .

کپی پیست ها اصلاح شد ممنون از توجه شما دوست عزیز .
    منوی جستجو با فارسی سازگار نیست و باید تنظیمات خاص خودشو انجام بدیم که به زودی اوکی میشه . :gol2:

9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    برنامه نویسی ، طراحی وبسایت ، طراحی گرافیکی
    پاسخ : آموزش ارسال مطالب ( مدیران و کاربران بخوانند )

ممنون میترا جان...
    آموزش کاملی بود...
    ممنون
    :gol2::gol2:
    فقط یه سوال!!
    چرا من نمیتونم از پوشش HTML استفاده کنم؟؟
    وقتی من پوشش HTML رو میگذارم و مطلب رو ارسال میکنم اصلا کل کدهای HTML حذف شده..!!
    چرا؟؟:mat::mat:
    :montazer::montazer:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : آموزش ارسال مطالب ( مدیران و کاربران بخوانند )

خواهش عزیز
    برای کد html از این علامت [​IMG] که هست است استفاده کنید در متنی که میخواید قرار بدبد اول علامت رو بزنید بعد مطالب رو بینش قرار بدید
    یا برعکس مطلب رو که قرار دادید همه رو بلوکه کنید و این ایکون رو [​IMG] بزنید
    در ضمن ببیند اون متن htmal هست یا نه !
    امیدوارم که مشکلتون حل شده باشه عزیز

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.