در اين دنياي مجازي هر كسي ميتونه يك يا چند شخصيت جداگانه خلق كنه. حتي ميتونه شخصيتي بسازه كه 180 درجه با شخصيت واقعي خودش فرق داشته باشه. شايدم اين شخصيت، شخصيت پنهاني باشه در وجود خودش. به هر حال كاربراني هم هستند كه نميتونند شخصيت واقعي خودشون رو تغيير بدن. حالا دوست دارم بدونم شما بچه هاي تاپ فروم كه بيشترتون هم شناخته شده هستيد بين شخصيتي كه در اينجا داريد و شخصيت واقعي خودتون چه شباهت ها و تفاوتهايي رو ميبينيد؟!
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ شخصیت من تو نت جدا فرقی با خود واقعیم نمیکنه! البته آتنا جون تو که میشناسیم بهتر میتونی نظر بدیا!:rolleyessmileyanim:
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ بله فدات شم شما همه جوره خانومی یه دونه ای اونم واسه نمونه
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ و اییییییییی حمایتتون از همدیگه عالیهههههه .... منم بیرون یه سری ادت هام مثل نته مثلا بعضی حرفام خیلی بچگونست که همه بهم میخندند ...:ashamed0001:
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ فرسنگ ها دور از خودم........کلا دنیای مجازی رو وارد دنیای حقیقی نمیکنم.......
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ والا قبلا يه چيزيو پنهان كردم الانم ولي كاملا آشكار شد به لطف حسين جون.... نه ديگه..نه نه....اصلا..فرقي ندارم..نه..مشكلي هم نداره..نچ...فقط يه سري داستان ها هست كه ..نه نه...داستانم نيست..عين خودمم
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ هنوز حرف نزدم میگه همه چی آشکار شد... بابا آینده نگر...
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ هیچ وقت هیچ جا فرقی ندارم:ashamed0005:
پاسخ : بين شخصيتي كه در نت داريد و شخصيت واقعيتون چقدر فاصله هست؟ من شخصیت تو نتم تفاوت چندانی با واقعیم نداره ولی توی دنیای واقعی یه مقدار خودمونی ترم!یه کوچولو بیشتر از یه مقدار!:happy0199: