1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

راهنمای تصویری ورود به Safe Mode در Windows 8

شروع موضوع توسط minaaa ‏4/4/12 در انجمن ویندوز

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [h=1][/h]
    [​IMG]​
    استفاده از محیط Safe Mode برای عیب یابی و برطرف کردن برخی اشکالات در ویندوز یکی از پرطرفدارترین و پر استفاده ترین امکانات ویندوز می باشد. تا مدتها در نسخ های مختلف ویندوز این بخش از طریق کلیدF8 قابل دسترس بود.
    این محیط در ویندوز ۸ تغییرات اساسی داشته و با نام Automatic Repair Mode شناخته می شود. حالا اگر نیاز به حالت Safe Mode داشتیم چه کاری انجام دهیم؟


    کلید F8 کاربر را وارد محیطAutomatic Recovery Mode می کند. حالت Safe Mode در یکی از بخش های زیرین Recovery Option قرار گرفته که می توان با کلید ترکیبی Shift+F8 به آن دسترسی پیدا کرد.
    بوت کردن در Safe Mode در Windows 8
    با نگه داشتن کلید Shift و زدن چند باره F8 وارد بخش Recovery mode خواهید شد.
    [​IMG]​
    بر روی کلید Troubleshoot کلیک کنید
    [​IMG]​
    حالا Advanced Options را انتخاب کنید
    [​IMG]​
    Now choose the Windows Startup Settings option, by the looks of things we were never meant to find Safe Mode.
    اکنون گزینه Windows Startup Settings را بزنید. می بینید که تا اینجا اصلا به ذهن کسی خطور نمی کرد برای دستیابی به Safe Mode باید این مرحله ها را طی می کردیم!
    [​IMG]​
    در نهایت گزینه Restart را بزنید
    [​IMG]​
    تازه خواهید دید که وقتی رایانه reboot می شود شما همان محیط آشنای ورود به Safe Mode را خواهید دید. معجزه شد!
    [​IMG]​
    ورود به Safe Mode از داخل Windows 8!
    راه دومی نیز وجود دارد البته این بخش نیاز دارد که ویندوز شما بتواند بالا بیاید! Win+R را بزنید. در محل ظاهر شده msconfig را نوشته و Enter را بزنید
    [​IMG]​
    بر روی تب Boot رفته و گزینه Safe Boot را انتخاب کنید
    [​IMG]​
    در اینجا می توانید حالت Safe Mode را نیز انتخاب کنید
    Minimalحالت عادی و همیشگی
    Alternate Shell این بخش فقط حالت Command Promt را فعال خواهد کرد
    Network محیط Safe mode را به همراه شبکه فراهم خواهد کرد
    [​IMG]​
    در این مرحله پس از بوت کردن وارد Safe Mode خواهید شد
    [​IMG]​
    با توجه به اینکه بوت شما در حالت Safe mode است همیشه بعد از روشن کردن رایانه به این وضعیت خواهید رفت. برای غیر فعال کردن این حالت، یاید دوباره به msconfig رفته و Safe Boot را از حالت فعال بردارید.
    [​IMG]​
    در نهایت رایانه را Restart کنید
    [​IMG]​
    به نقل از پایگاه خبری برسام