فاطمه! ای ماه محمد (ص) نشان خاکنشین حرمت عرشیان ای نگهت مایه سرمتیام هستی تو فلسفه هستیام خنده بزن ای گل احساس من سوسن من یاسمن و یاس من خنده بزن تا که بخندد خدا لب بگشا تا همه گردد فدا ای تو جگرگوشه ختم رسل بلبل من، سنبل من، برگ گل خنده بزن، گل متبسم شود موسی دل تا متکلم شود ای صنم پردهنشین خدا عشق علی (ع)، ماه گزین خدا چشم بگردان که بگردد فدک ای به فدایت همه انس و ملک در نمک خوان خدا فاطمه (س) جان جهان، جان خدا فاطمه (س) مادر گلهای بهشتی تویی غرق شدم، صاحب کشتی تویی فلسفه عشق تو را از برم این دل خونین و دو چشم ترم صورت آفاق اگر نیلی است، من به گمانم رد آن سیلی است
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. ممنون امیر جان بخاطر تاپیک منم تسلیت میگم ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا رو ایشالا بتونیم تو مسیری که بهمون نشون دادن حرکت کنیم
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. منم تسلیت میگم و امیدوارم رهروان اهل بیت هر روز بیشتر از قبل بشه.
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. منم به همه مسلمانان و بچه های گل تاپ فروم تسلیت میگم
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود ، خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود ، ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه ، گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود . ایام فاطمیه تسلیت باد
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. شهادت بانوی دو عالم رو بر امام زمان(ارواحنا فداه) و تمامی جهانیان تسلیت عرض می کنیم....
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. تسلیت به تمام تاپ فرومی ها . . .
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. فرا رسيدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را به تمام شيعيان تسليت ميگم.
پاسخ : ..::; ایام شهادت بانوی دوعالم ،ام ابیها،فاطمه الزهرا تسلیت باد;::.. دهه فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) بر دوستداران و شیعیانشان تسلیت باد…