پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• امروز دوباره دلم شکست از همان جای قبلی! کاش می شد آخر اسمت نقطه گذاشت تا دیگر شروع نشوی کاش می شد فریاد بزنم: “پایان” دلم خیلی گرفته اینجا نمی توان به کسی نزدیک شد!آدم ها از دور دوست داشتنی ترند….
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• به این دهانــِ خُشکــ دیگَر عآدت کرده اَمـــ سالهـای زیادی است که بُـزاقَش را نگاه می دارم به اُمید روزی که وقتی تو را می بینمـــ ، پیش کشی درخور برایت داشته باشمـــ تـُـفـــــــ به تـــــــو!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ميداني چه مي شود وقتي تمام احساساتت و عشقت را جمع كني و همه را به يك نفر هديه كني ..! مايه نشاطش باشي و تمام تلاشت شاد نگهداشتن او باشد . اما او بي اعتنا باشد و بي تفاوت . اينچنين است كه لحظه هاي خاموشي جان مي گيرد :sadsmiley:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تو + خاطراتـت + چـشـمانـت + دسـتانـت + لـبـخندت + اشـکـت …. چـــنــدنــفـــر بـــه یــک نـــفــــر؟!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بی تو پیمودن شب ها شدنی نیست شب های پر از درد که فرداشدنی نیست گفتم که برایت بفرستم دل خود را افسوس که نامه دلم تا شدنی نیست __________________
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلتنگے ها گاه از جنسـ اشکـ ـ اند گاه از جنسـ ـ بغضـ ـ گاه سکوتـ ـ مے شوند و خآموشـ میمآنند گاه هقـ ـ هقـ مے شوند و کـــ ـشـ مے آیند دلتنگے منـ براے تو امـ ـا... عجبـ جنسـ غریبی دارد!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی حتی از خاطره هامون... جدا شی خوشبختی..ت آروزومه __________________ تمام نا تمام من!..... با تو تمام می شوم!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنبد کبــود انتظــارت را میـکشد چــه شیــرین است طعــم چنـد کلمــه کــه میگــوید : << کجــایــی ...؟ >>