پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ..به هرکس دل سپردم بی وفا شد....چو پا بذرش شدم از من جدا شد....نمی دانم از اول بی وفا بود....یا نازش کشیدم بی وفا شد..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• جــــــــــریــان چیــــــستــــ ــ ـ ـ؟ هیچگـــاه پیـــدا نمــــیشود جسد آنانی کـــه ادعـــــا میــکنـنــد بـــرای یــکدیــگر میــمیــرنــد...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• شــروع نڪـرده تمــامــم نڪـטּ رویـاهـایـم را بـا ڪدام انـدوه جـانـڪاه بـا ڪدام واژه تـُهـی رج زدی ایـטּ بـار سـاعـت چـنـد بـود نـیـامـدی گـورم چیـטּ مـی خـورد جـا پـای نیـامـدنـت خـمـیازه مـی ڪشـد ثـانیـه هـا را آه... گـورم را ڪوڪ ڪنیـد مـטּ فالـش زیســتم بـا ریتــمی از بـی حـوصـلگـی از بهــار بیـزارم در ڪدامیـטּ زمســتـاטּ آب شـدم روی ڪدام نیـمکت ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• می نویسم چون دلم اصــــــرار به نوشتن دارد. می نویسم تا همه بدانند که دل من تنهـــــــــــاست. دل من تنــــــــگ اســــــت و بس... و خواهـــــــــــــم نوشت تاهرزمان که دل از مــــــــــن بخواهد...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گوشی موبایلی که توی دست فشرده نشه به خاطر تو بوسیده نشه شب کنار بالش گذاشته نشه چند بار نیمه های شب به خاطر پیام های احتمالی چک نشه گوشی موبایل نیست که صرفا همون گوشت کوب معروفه که به خاطر نداشتن ” تو “ باید روزی صد بار کوبیدش به دیوار!
» عاشقانه ها... تو از دنیای من دل بردی و صد بار دل بستم که این دلدادگی بیش از هزاران آرزو دارم . . لبهای تو را بوسه زدم داغ ترین بود آغوش تو آرام ترین جای زمین بود . . از تو که حرف میزنم ؛ تمام فعل هایم ماضی بعید است , ماضی خیلی خیلی بعید!!!! کمی نزدیک تر بیا دلم برای یک حال ساده تنگ شده است!!!!! . . به سرنوشت بگوييد... اسباب بازي هايت بي جان نيستند... آدمند... مي شكنند... آرام تر...! . . سکوتِ من هیچگاه نشانه ی رضایتم نبود ... من اگر راضی باشم با شادی میخندم ! سکوت نمی کنم... . . حرف آخر نامت هر چه هست باشد من ... باران صدایت می زنم ! ... ... ... ... ... آخر ... سالهاست در دلم خشک سالیست... . . حس میکنم دنیا خالیست مگر تو چند نفر بودی ؟ لعنتــــــــــی .... . . زندگی آدمها مثل دوخط موازی است. شاید مثل خطوط ریل قطار که گرچه تا ابدیت به موازات هم پیش میروند. ولی در نگاه ما در آن دوردست ها به هم میرسند . . تا به کی درد دوری تا به کی بیقراری های بی امان؟ زخم های عمیق نبودنت و آرامش عطر آغوشت دلهره های رفتنت و ویرانی نیامدنت شوق داشتنت و لذت همیشه بودنت آه قلبم دوام نمی آورد! دلم فقط تو را می خواهد... . . زندگیم همینه ! دیگه چاره ای ندارم . صبح تا شب این شده کارم ! یا تو باشی و بخندم یا نباشی و ببارم . . مثل باران های بی اجازه وقت و بی وقت در هوایم پراکنده ای و من بی هوا ناگهان خیسم از تو ! . . گاه دلتنگ میشوم ! دلتنگتر از همه دلتنگها گوشه ای مینشینم و میشمارم حسرتها را و محاکمه میکنم وجدانم را من کدام قلب راشکستم و کدام احساس را له کردم و کدام خواهش را نشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که اینچنین دلتنگم. . . تقصیر من و تو نیست تقصیر دستور زبان است که بعد از من و تو ، او آمد !... . . گفتم شاید ندیدنت از خاطرت دورم کنه دیدم ندیدنت فقط میتونه کورم کنه . . بعد از تو باغ لحظه هام حتے یه غنچه گل نداد همش میگفتم با خودم نکنه بمیرم و نیاد . . تـلـخ و مغـ ـرور ڪـہ مـے شـوے دلـشـورهـ هـایـم غـلـیـظ تــر مـے شود... اما براے مــن حتـے وقتـے تـرش میکنـے از ـهمیـشـه شیــرین ترے . . دَردِ بزرگیســــت براﮮ کسـﮯ کهـ متوجهـ نبودنتــ نیستــ پَرپَر بشـﮯ... .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتی گلدان شکست مادرم گفت حیف بود پدرم گفت قشنگ بود خواهرم گفت مال من بود برادرم گفت گرون بود مادر بزرگم گفت دوستش داشتم ولی وقتی دلم شکست کسی آه هم نگفت…
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گفتی دهانت بوی شــیر میدهد رفتـی… حالا بوی سیـگـار بوی مــشـــروب بوی دروغ هم می دهد… برگرد!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دعامان کرد که: «دوستانم هرکجا هستند روزهاشان پرتقالی باد!»* امّا چرا سهم من شد پرتقال خونی!