پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• چـِـ ـه بـى پـَــروا.... دِلــ ــم آغـــوش ِ ممنـــوعــِـه اى را مـ ــى خــ ــواهــَـد كـِـ ـه تنهــــا شـَ ــرعــى بــودنـش را .. . مــن مــ ـى دانـــَ ـم و دِلـــ ــم ... و... تـــ ــو...!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• سلام بچه ها. خوبید دوستان گلم؟ بچه ها همونطور که معلومه این تاپیک داره به صفحه 95 میرسه و این یعنی خوندش واقعا کم کم داره سخت میشه. با اجازتون تاپیک قفل میشه ولی... خب دلیل رو گفتم ولی بزارید بگم با این تاپیک چیکار می کنیم. این تاپیک بعد از قفل شدن در آینده ی نزدیک توسط خود من یا به صورت ورد یا پی دی اف و یا حتی کتاب موبایل عرضه میشه تا توی موبایل هاتون هم از اون استفاده کنید. تاپیک جدید بزودی احداث میشه.
سلام دوستان گل و مهربونم. اول از هر چیز تشکر می کنم از تموم بچه هایی که در تاپیک قبلی این مبحث شرکت کردن و اون تاپیک رو به یکی از بهترین تاپیک های انجمن تبدیل کردند. تاپیک قبلی : •* دلنوشته های دلنشین *• دلایل بستن تاپیک قبلی و احداث تاپیک جدید نوشته شده در تاپیک قبلی که می تونید برید و بخونید. خب بچه ها ما در تاپیک قبلی یه نکته گفتیم و اونم در پایین هست ولی حالا دو نکته دیگه هم به اون اضافه میکنیم. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= نکته 1: از قرار دادن متن های طولانی و عکس خودداری کنید تا تاپیک سنگین نشود. نکته 2: در هر پستی که می فرستید فقط و فقط از سه دلنوشته بنویسید نه کمتر و نه بیشتر(اینم به این خاطره که بازدهی تاپیک بره بالا) نکته 3: البته نکته 3 دل بخواهی است شما عزیزان می تونید برای جدا کردن دلنوشته ها از عکس هایی مثل عکس زیر استفاده کنید که حجم های خیلی کمی دارند. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= منتظر دل نوشته های زیبای شما هستیم.
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خدا دلم زنگ تفریح می خواد ! باور کن خسته شدم از این کلاس رقصیدن به ساز دنیا ! شاید تقصیر ما نیست که نمیتوانیم روی حرفمان، وعده هامان و احساساتمان بمانیم..! مابر روی زمینی زندگی میکنیم که روزی یک بار خودش را دور میزند نــوشـــتــیــم " مـــلالــی نـیـســت " گـــفــتـیــم ...... " خـیـالــی نــیــســت " امــا ارابــه هــا پــر بــود از جـسـد خـاطــره هــــا ... !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• رفتن بهانه نمیخواهد . . .بهانه های ماندن که تمام شوند ، کافیست خنده ام میگیرد وقتی پس از مدت ها بی خبر ی بی آنکه سراغی از این دل آواره بگیری میگویی: دلم برایت تنگ است....... .............. یا مرا به بازی گرفته ای یا معنی واژه هایت را خوب نمیدانی............. دلتنگی ارزانی خودت من دگر دلم را به خدا سپرده ام سایه ها انگار حرف می زنند این روزها سایه من ؛ همدم تنهایی ام شده است
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگه ساده ای …!!…اگه باوفایی…!!….اگه یک رنگی…!!………همیشه تنهایی اگه قرار بود هرکسی بزرگترین غمش رو برداره و ببره تحویل بده، با دیدن غمهای دیگران آهسته غمش رو در جیبش میگذاشت و به خونه بر می گشت
دقت کردی ؟ لیلی و مجنون های عصر ما هر روز می گن بای واسه همیشه !:tongue0013: تو رو نقاشی کشیدم به یه رنگِ خوبِ آبی تو شدی شبیه دریا یا به رنگِ آسمونِ آبی تو رو نقاشی کشیدم با یه رنگِ ارغوانی دیدم تو، نیلوفری و حیف تو مرداب بمونی کشیدم عکسِ تو رو من سرخ، شبیه رنگِ آتیش رنگ اون لالۀ قرمز همون که یه روزی دادیش یک مرد احمق سعی میکنه حسادت همسرشو نسبت به زنهای دیگه تحریک کنه.... اما یک جنتلمن واقعی سعی میکنه حسادت زن های دیگه رو نسبت به همسرش تحریک کنه....
این روزها خوبم ، کار میکنم ، شعر میخوانم قصه می نویسم و گـــــــــــاهی دلم که برایتــــــــــــ . . . تنگ میشود تمام خیابانها را ، با یادتـــــــــــ . . . پیاده میروم . . . کیسه ی کوچک چــای تمام عمر دلباخته ی فنجان بود؛ ولی هر بار که حرف دلش را می زد، صدایش در آب جوش می سوخت؛ کیسه ی کوچک چای با یک تکه نخ رفت ته فنجان؛ و حرف دلش را آهسته به فنجان گفت؛ فنجان ســـــرخ شد...! دِلــــــ و عقـل عزیز ! لطفا بروید و جــای دیگرے دعــوا کنید ! با اعتراض ، بغــــــض ِ گلو ! ...
تکلیفت را، هرچه زودتر با پاهایم روشن کن خیابان ،بدجور دلش برای کفشهایم تنگ شده ! شاید خیابانی پیدا کنم همنام تو اما نام هیچ خیابانی را " تنهایی" نمی گذارند ! ... نمیدانم این روزها باید از خاطراتم گورستانی بسازم یا از گورستان خاطراتم را ای خدااااااااااا........ سیب نیست تا گاز زنم؟؟؟؟ میخواهم رانده شوم از دنیای آدم هایت....... باید فراموشت کنم چندیست تمرین می کنم من می توانم ! می شود ! آرام تلقین می کنم حالم ، نه ، اصلا خوب نیست .... تا بعد، بهتر می شود .... فکری برای این دلِ آرام غمگین می کنم من می پذیرم رفته ای و بر نمی گردی همین ! خود را برای درک این ، صد بار تحسین می کنم کم کم ز یادم می روی این روزگار و رسم اوست ! این جمله را با تلخی اش ، صد بار تضمین می کنم
دلهره های کهنه بوی خیس دیوار های کاهگلی فریاد کوچک تنهایی پشت هزار فاصله . نه اصلا خنده دار نیست دلتنگی من خنده دار نیست .. سیستـــم پســـرا هم کلا خیلی جالبه! موقع دعوا بچه ی پایین شهر میشن و موقع دختر بازی بچه ی بالا شهر ..!