پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]دوست داشتن يعنــــي: اوني که اگه صــــــد دفعه هم ناراحتــــش کني هربار ميـــــــگه اين دفعه آخـــــريه که مي بخشــــــمت و بازم با اخـــــم مياد توي بغــــــلت ........![/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم نـاب حالا خماریمو بکش تا جونت دراد :tongue0013:
☆دل نوشته های من☆ آنقدر محکم شده ام که کوه را چو کاه کنم آنقدر صبور شده ام که خود رادور ز آه کنم من از لطف حضرت حق شدم بنده ای استوار غم نمیخواهم که عاقبت خود را تباه کنم
پاسخ : ☆دل نوشته های من☆ وقتی تنهایی بودن اون کافی....وقتی بامنی خوش میگذره عالیه وقتی نیستی جای تو خیلی خالیه...وقتی هستی ناز کردن حتمیه وقتی می ری دلتنگیام باز میاد.....پس نرو تو بودنت اباد باد
پاسخ : ☆دل نوشته های من☆ دلــَم ته کشیده ... برای بازی که من باشمُ باران باشدُ صدای چشمانتـــ ... یکــــ خط! همین و بس ...
پاسخ : ☆دل نوشته های من☆ وقتی گرسنه ای یه لقمه نون خوشبختیه. وقتی تشنه ای یه قطره آب خوشبختیه. وقتی خوابت می آد یه چرت کوچیک خوشبختیه. خوشبختی یه مشتی از لحظاته ...یه مشت از نقطه های ریز که وقتی کنار هم قرار می گیرن یه خط رو می سازن چرا بعضی وقتا در عین اینکه غرق خوشبختیم میگم بدبختیم...
پاسخ : ☆دل نوشته های من☆ آرزومو به تو گفتم كه بشي سنگ صبورم اما هي دل تو سنگ شد زد به شيشه غرورم ديگه با درگاه عشقت ندارم راز و نيازي واسه من يه لحظه خوب بود تا بشم يه عمري رازي
پاسخ : ☆دل نوشته های من☆ دوست عزیز تاپیک شما ادغام شد با این تاپیک http://www.topforum.ir/thread93650-90.html