پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• در انتظار چیستی؟؟اینجا هنوز تاریکی ست. تو به ازدحام کدامین کوچه خوشبخت خواهی نگریست..... وقتی دریچه مسدود است...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتی از شادی به هوا می پری مواظب باش کسی زمین رو از زیر پاهات نکشه.....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فراموش كردنت برایم مثل آب خوردن بود از همان آبهایی كه می پرد توی گلو و سالها سرفه می كنیم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• شــک کــــرده بــــودم کسی بین ماست ! حالا : یقین دارم "مـــن" بین دو نفر ایستاده ام ! چـــــــــقدر تفاوت وجود داشت ; بیــــــــــن واقعیت و طرز فکر مـــــــــــن!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• عشق ؛ چیز مبهمی نیست ...! همین بارانیست که ؛ از چشم تو می بارد ؛ وقت دلتنگی دستهای من ...!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مقــــــداری طناب در خانه هست ...! می آیی تا با هــَـــم طناب بازی کنیم یا که گــِـــره اش بزنم به سقف ...؟!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خیال می کردم اگر دوباره ببینمت ؛ با یک سیلی آبدار ؛ تو را خواهم شکست ...!!! اما ... زمان گذشت ؛ و سر انجام یک روز دیدمت ؛ و ناگهان بغضم در گلو شکست ...!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• عشق همه به رنگ قرمز است اما... عشق من رنگش طلایست رنگ فلزی ناب است که نه سیاه میشود ونه به مرور زمان کم رنگ میشود پس عاشقی را با رنگ طلای می پسندم پیامی از من است به تو ای عاشق عشقت را طلای کن
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتی تو نیستی چقدر دل تنگ می شوم گاهی خیلی زیاد و این دلتنگی می بردم تا ترس یک ترس دائمی که نکند این دلتنگی ها همیشگی بشود ...