پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گفت دعا کنی می آید ... گفتم آنکه با دعا بیاید به نفرینی می رود ... خواستی بیایی ،با دعا نیا با دل بیا :ghalb:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• کنــارت هستند. • تا کـــی؟ • تا وقتـــی که به تو احتــیاج دارند. • از پیشــت میروند یک روز. ..کدام روز؟ • وقتی کســی جایت آمد. • ... .دوستــت دارند. تا چه موقع؟ تا موقعی که • کسی دیگر را برای دوســت داشـتن پیــدا کنـند. • میگویــند عاشــقت هســتند برای همیشه. • نه...... فقط تا وقتی که نوبت بــــــازی با تو تمام بشود. • و این است بازی • باهــم بودن
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]برای من دعا کن ... اجابت ، مسئله نیست نیاز من آن آرامشی ست ، که بدانم به یادِ منی.....[/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یـک عمر ، با نگـاهــم گـــفتم : دوســــتت دارم ! اما گـــوش نمیکردند چـــشمهـایــت ...!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• عشق مثله سيگار ميمونه. اگه خاموش بشه ميتوني دوباره روشنش كني اما هيچ وقت ديگه اون مزه ي اول رو نداره درضمن يه سيگاري، خوب ميدونه كه يه سيگار دوباره روشن شده، چقد بد طعمه !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• سادگي را دوست دارم چون با صداقت است هيچ دروغي درآن راه نداردمانندکودکي است که با چشمان معصوم اش به همه نگاه ميکند وبا معصوميت اش هزاران حرف به دنيا ميزند ببخشید اگه ناراحتت کردم می دونم که نوشته منو می خونی:ghalb:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلم گران بود... به تو بخشیدم ... شکستی گرانتر شد... دوباره به تو می بخشم... شکسته هایش را بشــــــــــکن ....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نامــرد اگر بودم نبــودنت را تا حالا بایــد فراموش کرده باشــم .. مــرد نیستــم نامــرد هم نیستــم زنــم و نبــودنــت پیراهنـــم شده اســت !