پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]نمي نويسم...ميدانم كه هيچگاه نوشته هايم را نميخواني...نمي گويم...ميدانم كه هيچگاه حرفهايم را نمي فهمي...نگاهت نميكنم...ميدانم كه مرا نمي بيني...صدايت نمي زنم و فرياد نميكشم...اشك هايم برايت بي فايده است... فقط مي خندم...درهرصورت مي گويي كه ديوانه ام! [/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گاهی آدم رو کسی خیلی حساب باز میکنه طرف بهش میگه حیالت راحت بسپار به عهده من غمت نباشه درستش میکنم بعد آدم میره دنبال کارش به پشتوانه طرف بعد طرف دست خالی میاد آدم دلش میگیره میگه تو که گفتی خیالت راحت پس چی شد؟!! طرف شروع میکنه به کلی توجیه و اینا وسعی میکنه دل طرفو به دست بیاره هی میگه قسمت نبوده و هرچی ازدست بدی بهتر از اونو بدست میاری آدم هم کمی آروم میشه و میره دنبال زندگیش وحرف طرف همیشه تو گوششه که آره بهتر ازاونی که میخواستی نصیبت شده حتما این برات بهتر ازهمه اونائی باشه که تو فکرشو میکردی مدتی میگذره آدم باهمین فکرا زندگیشو سپری میکنه ولی بعد ازمدتی میشینه با خودش خلوت میکنه و به این نتیجه میرسه که: کلاه گشادی سرش رفته
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• از کسی که بالش را شکسته اند ، انتظار پرواز دارند ..! آری .. این است رسم چارپایان دو پا (!) م.س
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من شیفته ی آن بوسه ی هول هولکی ام ... که دیرت شده اما از .. خیرش نمی گذری ..!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]عاشق تر از همه ما موش کوری است که زیبایی جفتش را چشم بسته باور دارد[/h]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• امیدوارم اونی که میخوام این مطالب و بخونه شاید باورش نشه ولی عاشقش شدم به خدا جدی میگم (خیلی دوستت دارم باور کن ):ghalb: دل ما حرف حساب حالیش نبود! جمع وضرب ، حساب کتاب حالیش نبود! تو یه چشم به هم زدن گر می گرفت ، عاشق بی رنج و عذاب حالیش نبود! دنبال سراب چشمات می دوید ! نرسیدن به سراب حالیش نبود! حرفای خودشُ رک و راست می زد ، حرف زدن پشت نقاب حالیش نبود! توی خواب زندگی می کرد همیشه ، الکی بودن خواب حالیش نبود ! من می ترسوندمش از آخر کار، اما ترس و اضطراب حالیش نبود! حالا هی بهش می گم (دیدی نموند)) ؟ دیدی اون شعرای ناب حالیش نبود؟ اما دل تو سینه مرده، ساکته اون از اولم جواب ، حالیش نبود:sadsmiley:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• باید امشب بروم من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کردم حرفی از جنس زمان نشنیدم هیچ چشمی عاشقانه به زمین خیره نبود کسی از دیدن یک باغچه مجذوب نشد هیچ کس زاغچه ای را سر یک مزرعه جدی نگرفت سهراب سپهری
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگه عشقت کورم کنه و دنيا رو نبينم مهم نيست حس بودنت قشنگتر از ديدن دنياست :ghalb:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یه منبع آرامش میخوام ... یه شونه ... یه کوه دلخوشی .... یه تو !:ghalb:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فکر تنهایی نباش ، تنهایی خودش تنهاست ، تنها به فکر کسی باش که بی تو تنهاست …