پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• برگ در هنگام زوال می افتدمیوه در هنگام كمال می افتدبنگر كه چگونه می افتی چون برگی زرد و یا سیبی سرخ
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• می گن وقتی میرسی اخر جاده یه تابلو زده دور زدن ممنوع. یعنی نمیشه دور زد ؟ ولی من دور زدم چندبارم دور زدم هی رفتم هی رفتم بازگشتم وقتی میرفتم بعضی از مسیرا تکراری بود.ولی برگشتنش برام یه تجربه بود.تجربه های که با رفتن بدست اوردم . بازم دارم میرم .تو هم بیا ارزش داره چون تجربه ای بزرگ برات میشه:ghalb:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• به قلبم نشستی نگفتم چرا ، دلم را شکستی نگفتم چرا ، یکی خواب شبهای من را ربود ، چو دیدم تو هستی نگفتم چرا؟
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگه يک روز قلب کسي را شکستي يک ميخ به ديوار بکوب اگه دلی را بدست آوردي ميخ را از ديوار در بيار ولي بدون جاي ميخ هميشه روي ديوار مي مونه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خيلي وقتها ،... خيلي دير آدمهاي اطرافت را مي شناسي ... آنوقت تازه ياد مي گيري به خيلي ها بگويي لطفا جلوتر نيا!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگه بی تو تنها گوشه ای نشستمتویی تو وجودم بی تو با تو هستماگه سبز سبزم تو هجوم پاییزذره ذره من از تو شده لبریزای همیشه همدم واسه درد دلهامعطر تو همیشه جاری تو نفسهامای که تار و پودم از یاد تو بی تاببا منی ولی باز دوری مثل مهتاببی تو با تو بودن شده شب و روزمبی تو اما یادت با منه هنوزمتویی توی حرفام تویی تو نفسهامولی جای دستات خالیه تو دستاممن به شوق و یاد بارونزنده ا م وپژمرده نمیشمتشنه یه قطره امازرد و دل آزرده نمیشمسخته وقتی تو غزلها از من و تو واژه ای نیستسخته بی تو با تو بودنسخته اما چاره ای نیستبی تو با تو بودن شده شب و روزمبی تو اما یادت با منه هنوزمتویی توی حرفام تویی تو نفسهامولی جای دستات خالیه تو دستام
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [SIZE=-1]انتظار تو فقط مال منه [/SIZE] [SIZE=-1]سهم من از تو افسوس ترو نداشتنه [/SIZE] [SIZE=-1]همه با هم دیگه هستن [/SIZE] [SIZE=-1]همه خیلیا رو دارن [/SIZE] [SIZE=-1]یکی هست که وقت گریه سر رو شونههاش بزارن [/SIZE] [SIZE=-1]ولی من از همه دنیا ترو داشتم، ترو داشتم [/SIZE] [SIZE=-1]وقتی گریه میکردم سر رو شونت میذاشتم[/SIZE] [SIZE=-1]همه تنهائیامون مال هم بود ، مال هم بود [/SIZE] [SIZE=-1]هرچی باهم دیگه بودیم ، واسه من خیلی کم بود [/SIZE] [SIZE=-1]انتظار تو فقط مال منه [/SIZE] [SIZE=-1]سهم من از تو افسوس ترو نداشتنه [/SIZE] [SIZE=-1]داشتنه تو قوت پرواز [/SIZE] [SIZE=-1]برای این بال شکسته است [/SIZE] [SIZE=-1]بودن تو جرات لبخند [/SIZE] [SIZE=-1]صدای این لبهای بسته است [/SIZE] [SIZE=-1]دارم از عطش میمیرم ، ابر من کجا میباری ؟ [/SIZE] [SIZE=-1]تن من خشکید و پوسید [/SIZE] [SIZE=-1]تو به سبزهها میباری [/SIZE] [SIZE=-1]انتظار تو فقط مال منه [/SIZE] [SIZE=-1]سهم من از تو افسوس ترو نداشتنه [/SIZE] [SIZE=-1] [/SIZE]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلم گرفته اسمون! تا حالا به این دلنشینی چیزی رو شنیده بودید!؟:ashamed0005:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• « زندگی » زندگي سخت نيست ما سختش ميکنيم عشق قشنگ نيست ما قشنگش ميکنيم دل ما تنگ نيست ما تنگش ميکنيم دل هيچکس سنگ نيست ما سنگش ميکنيم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من عاشقانه دوستش دارم و او عاقلانه طردم می کند منطق او حتی از حماقت من احمقانه تر است!!!