مدارا کنید باهم و دلیل حال خوب هم باشید و به هم لبخند بزنید و دلخوشی بسازید برای همدیگر با هم حرف بزنید و گوش شنوای ناگفته های هم باشید...
وحشی بافقی خوش آن که شود بساط مهجوری طی در بزم وصال میکشم پی در پی میجویمت آنچنان که مهجور وصال مشتاق توام چنان که مخمور به می
تو را دوست میدارم بی آنکه بدانم تو ضرورتِ منی آب را که مینوشی هوا را که میبلعی نمیفهمی جیرهبندی چه مکافاتیست تنها در نبودِ تو بود که فهمیدم دوست داشتنِ تو مایهی حیات من است…
. آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… .
"درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگیهایی ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی..!"
«دوستتدارم»های اصیل، شبیه به سکوتِ میان نتها هستند. درست، به موقع همانجایی مینشینند که باید بنشینند .....
وقتی کسی را دوست داری در جست و جوی دلیل دوست داشتن او نباش، بلکه به دنبال چیزی باش که باعث شود مراقب باشی تا او را از دست ندهی …