پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• حالا که دیگر دستم به آغوشت نمیرسد و بوسیدنت موکول شده به تمامی روزهای نیامده.. حالا که هر چه دریا و اقیانوس را از نقشه جهان پاک کردی مبادا غرق شوم در رویایت باید اسمم را در کتاب گینس ثبت کنم تا همه بدانند - یک نفر با سنگین ترین بار دلتنگی روی شانه هایش - تو را دوست میداشت
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• از چی بگم ؟؟؟؟؟ !!!!! از دلی که فقط اسمش دله ؟یا عمری که یه نصفش اشکه یه نصفش گله ؟ یا از روح تویه زندون که جسمش وله / ادم مجبوره که با شرایط وفقش بده .. تو فشن زندگی من یه مدل دردم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من ازمردن نمی ترسم،هراس از زندگی دارم که هر روزش مثه دیروز،از این تکرار بیزارم من از مردن نمی ترسم،که هر چی باشه یکباره هراس از زندگی دارم،که دردش پر ز تکراره
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• زندگي به من آموخت كه چگونه گريه كنم اما گريه به من نياموخت كه چگونه زندگي كنم... تو نيز به من آموختي چگونه دوست بدارم اما به من نياموختي كه چگونه فراموش كنم.
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یک پنجره برای دیدن یک پنجره برای شنیــــــــــــــــــدن یک پنجره که مثل حلقه ی چاهــــــــــــــــــــــــی در انتهای خود به قلب زمین می رســـــــــــــــــــــــــــــــــــــد و باز می شود به سوی وسعت این مهربانی مکرر آبی رنـــــــــــــــــــــــگ یک پنجره که دست های کوچک تنهایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی را از بخشش شبانه ی عطر ستاره های کریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم سرشار می کنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد و می شود از آنجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا خورشید را به غربت گل های شمعدانی مهمان کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد یک پنجره برای من کافیســــــــ*ـ*ـ*ـ*ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت *
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگر در دوست داشتن احساس ناامنی کردین دیگه اون عشق نیست فقط یک مُخدره برای فرار کردن از واقعیتهای زندگی !!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتی کسی دیر یادم می کنه نگرانش نمی شم ، چون شاد بوده که از یادش رفتم ! خوش باش رفیق
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• به ســـلامتی نســــل مـــن که خســـته شد از بـــس دزدکـــی بوســـید… دزدکـــی حـــرف زد… دزدکـــی در آغـــوش گـــرفت… دزدکـــی عشـــق بـــازی کـــرد… دزدکـــی دوســــــت داشت..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• زن دلش میخواهد بدون آستین بپوشد... دلش میخواهد موهایش را باز بگذارد.. دلش میخواهد پاشنه بلند به پا کند... ذات زن این است که به خود برسد و مانند طاووس که تا متوجه نگاه دیگران میشود ،... پرهایش را باز میکند ، خودنمایی کند... ... معنی کارش این نیست که فکرش یا خودش منحرف است... تو ... تو ... تویی که باید چشمهات رو بشویی و با دید دیگری به زن نگاه کنی... ای لعنت به کسانی که زیبایی زن را انحراف میدانند!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یادم به حرف کوروش کبیر افتاد که گفته بود حجاب زنان ما در چشمان مردان ماست. چی بودیم چی شدیم!