پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مشتی آب از كف دریا بردار مشتی خاك از كویر قلبی دیگر قالب بزن و در سیــــ ــنه ام تعبیه كن برای عشق تو " یك قلب كافی نیست !"
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• از نگاهـــــــت تا دلـــــــم رنـــــــگین کـــــــمان گـــ✿ـــل می کـــند . با تـــــــو بایـــــــد مـــــــثل بـــــــاران حـــــــرف زد !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هر روز بر روی دلم مينويسم " عاشقی تا اطلاع ثانوی ممنوع " به رويای با تو بودن که ميرسم بار دیگر دلم می لرزد!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بودن و نبودنت مرا دلـ ـ ـتنـ ـ ـگ ميكند در بودنت هراس رفتن ميرود در نبودنت انتظار آمدن... چه دوراهي دشواري...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• لـــم یکــ جــای دنــج میخــواهد آرام و بــی تنش جــایی بــاید بـاشد غیـر از ایـنــ کنــج تنهــایی! ... تــا آدم گــاهی آنجــا آرام بگیـرد !... مثـلا آغــوش تــو!.
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• جملات تو همگی زيبا هستند ! اما فقط يک چيزند : جملات زيبا ! ای کاش حقيقت زندگی مثل جملات تو زيبا بود ! ای کاش دنيا اينهمه آدم عاقل نداشت ! ای کاش کشور ما هفتاد و چند ميليون قاضی نداشت ! ای کاش روز گار اينقدر سر به سر ما نميذاشت ! ای کاش دنيا اينهمه .... نه ! ای کاش دنيا اينهمه ای کاش نداشت
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ماه من باور بکن هر شب هوايت ميکنم قلــب پاره پاره ای دارم فدايت ميکنم می نـشينم گوشـه ای در آرزوی ديدنت روبه قبله اشک می ريزم دعايت ميکنم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تمام خطوط تو را حفظ و نمره ام بیست ، اما باز به حکم جریمه دو دست و یک پا بالا در گوشه ی قلبت ایستاده ام.!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بـدون ـ تـو تحمـــل بهشتــ ممکـن نیستــ و بــا تــو دوزخ دیگـــر مکـــانی جهنمـــی نیستـــ!