پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دل منرا شکستی تکه تکه ، ارام ارام اما حالا دوستت دارد هر تیکه،هر کدام
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• پروردگارا از عشق امروزمان چیزی برای فردایمان باقی بگذار به اندازه ی یک نگاه, به انداره ی یک لبخند, تا به یاد داشته باشیم روزی عاشق هم بوده ایم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• این دیگه بار آخره دارم باهات حرف میزنم / خداحافظ نا مهربون میخوام ازت دل بکنم سخته ولی من میتونم سخته ولی من میتونم / این جمله رو اینقد میگم تا که فراموشت کنم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• حالا که رفتنی شده ای طبق گفته ات / باشد، قبول…لااقل این نکته را بدان: آهن قراضه ای که چنان گرم گرم گرم در سینه می تپید، دلم بود… نا مهربان..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• روزی صد بار با هم خداحافظی کردیم اما افسوس معنای خداحافظی را زمانی فهمیدم که تو را به خدا سپردم . . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نمیتونم ببخشمت / دور شو برو نبینمت تیکه ای بودی از دلم / گندیدی و بریدمت
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن ! پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تو که میدانستی با چه اشتیاقی…خودم را قسمت میکنم پس چرا …زودتر از تکه تکه شدنم…جوابم نکردی…برای خداحافظی …خیلی دیر بود…خیلی دیر !!