پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• جای تو . .خسته شدم ... از بس ...به آدمایی که میخوان ...جای تو رو ...تو قلبم بگیرن گفتم:" ببخشید اینجا.....جای دوستمه،الان برمیگرده "
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• زیبایــــــــی پایــــــیـــــــز نه به بازی رنگ و بارانــــــــش استنه به هوای وحـــــــــــشی دونـــــــفره اشفصلها را خــــــاطره ها می سازند!!... بـــــــــاوركن...تو باشیرنــــــــــــگ هست، هـــــــــواهستمـــــــــــــــــــــن هستمو یك خیابان تشنه كه باران قدمهای ما را كم دارد.اینجا بـــــــــاران و پنــــــــجره خیلی خودمانی شده اند آنجا چطور؟!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ببین رفتم تمام طناب های شهر رو خریدم و به هم گره زدم...فک کنم اونورا طناب نیست!!!قربون دستت خدا جون!میندازمش بالابگیر منو از اینجا بکش بیرون...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• در سرزمین من عاشق بودن جرم است در سرزمین من حوا به خاطر یک سیب روزی هزار بار سنگسار میشود .در سرزمین من... لبها بوسه را در نگاه ها میجویند و دستها عطر نوازش را در تاریکیها... در سرزمین من عاشق بودن گناه است. خدایا ! گناه مرا ببخش!!!نمیتوانم عاشقش نباشم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• در زندگی برای هر آدمی از یک روز ... از یک جا... از یک نفر به بعد... دیگر هیچ چیز مثل قبل نیست... نه روزها... نه خیابان ها... نه رنگ ها ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• لبــریــزِ درد ؛ در رگ شعـرم شــناورم صف می کشند حـــــادثـه ها در برابرم این روزها کـه بغض زمین شعله می کشد باید به زخـــــــم های خود ایمان بیاورم هرسال سهــــم نعمت بـــارانمان کم است لبخنـدهـــای ســــــبز بیابانمـــــان کم است شیــرین نشــد به کــــام دل مــا زمانـه هـم این روزها که شـــور فـراوانمـان کم است لیلی کجـاست؟ تاکه ببـــــــیـند به روزگـار مجنـون شـعـــرهای پـریشانمــــان کم است بایـد برای غـــــــــربــت باران دعــــا کنیم سـوز و گداز نـــای نــیســـــتانمان کم است
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• موقع مرگ به بچههام میگم ده میلیارد تومن گذاشتهم زیرِ… بعدش میمیرم آی حال میده!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اون روز و یادت میاد که باهـَم قـَهر بودیم ؟؟ <' ) ( '> (( )) (\ ) >----;;-;;---;;-;;- بعد تو طاقـَت نیاوردی... اومدی منًت کشیه من ... <' ) <' ) (( )) ,( /) >----;;-;;---;;-;;- به من قول دادی دیگه تنهام نمیذاری و ازَم یه بــوس دِلبری کردی ('v')<' ) (( ))( /) >----;;-;;-;;-;;-- منم بـَخشیدمت و با هم آشتی کردیم.. یادته ؟؟ ( '><' ) (( ))( /) >----;;-;;-;;-;;--- اما تــو رفتی و تنهام گـُذاشتی .....