پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مدتهاست مجازی میخندیم...!! مجازی شادیم...!! مجازی عاشق میشیم...!! مجازی همدیگه رو دلداری میدیم...!! اما واقعی تنهاییم...!! ... واقعی درد میکشیم...!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• وقتـی که رفـت حتـی خود ِ خـدا هم سرش را پاییـن انـداخت و گـفت دیـگـر امـیـدی نـیـسـت . . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من ازت خاطره دارم چه جوری یادت بیارم ما روزای خوبی داشتیم همشون و جا گذاشتیم چند روزه میشه که رفتی اما انگاری یه ساله بیشتر از این نمی تونم بی تو خوشبختی محاله کجاس اون خاطره هامون چی شد اون حال و هوامون چقده دل نگرونم، واسه ی آرزوهامون واسه ی آرزوهامون کجاس اون خاطره هامون چی شد اون حال و هوامون چقده دل نگرونم، واسه ی آرزوهامون واسه ی آرزوهامون تو که بی نام و نشونی کجا دنبالت بگردم چرا من تنها بمونم آخه من کاری نکردم دیگه طاقتم تمومه کاشکی حالم و بدونی
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• همه ی درد م این است...... یـک نـفـر در زنـدگی مـن هـست... کـه نیـسـت...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دیگر به ندیدن رخم عادت کن ... دیگر به نبودن منم عادت کن ... سرمایه من محبت قلبم بود ... دیگر به نبود عشقمم عادت کن ... ..... دوست دارم فراموشم کنی تا بدانم یک بار به فکر من بوده ای
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• می نویسم برای او و فقط برای او ... می گریم .. تبسم می کنم .. می روم .. می آیم .. و می بینم و پلک می زنم و فقط برای اوست که زنده ام ... اگر غنچه لبانم در صبحگاه گشوده می شود و ابر چشمانم در شامگاه شبنم می چکاند اگر برای دمی منت طبیعت را می کشم و بی منت بازدمی به گلبرگ می بخشم برای اوست ... برای اوست که دوستش دارم اما نمی داند.......!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ای آسمان زیبا امشب دلم گرفته از های و هوی دنیا امشب دلم گرفته یک سینه غزق مستی دارد هوای باران از این خراب رسوا امشب دلم گرفته امشب خیال دارم تا صبح گریه کنم شرمنده ام خدایا امشب دلم گرفته خون دل شکسته بر دیدگان تشنه باید شود هویدا امشب دلم گرفته ساقی عجب صفایی دارد پیاله ی تو پر کن به جان مولا امشب دلم گرفته گفتی خیال بس کن فرمایشت متین است فردا به چشم اما امشب دلم گرفته
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• رفتنتـــ درد دارد خیـــــــــــلی همــ ـــ درد داره امــ ــا جاییــــ ـــ میرســ ــ ـه که بـــه درد عادتــــ ــ می کنـــــی و دردشو احساس نمی کنی دیگـــ ــه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من که گفتم این بهار افسردنی است من که گفتم این پرستو مردنی استمن که گفتم ای دل بی بند و بار عشق یعنی رنج ، یعنی انتظارآه عجب کاری به دستم داد دل هم شکست و هم شکستم داد دل ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• آن شب ... که مـــاه عاشـــقــانه هـــایمـان را ... تماشا می کرد ... آن شب که شب پره ها .. عاشــقـــانه تر .. نــــور را می جســـتند ...! و اتاقم .. سرشار از عطر بوسه و ترانه بود... ! دانستم.. تـــــو پـــژواک تمــــام عـــاشــقـانه های تاریخی...!