پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یک کاغذ سفید را ، هر چقدر هم که سفید و تمیز باشد کسی قاب نمی گیرد ، برای ماندگاری باید ؛ حرفی برای گفتن داشت.
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نمیخواهم خاطره شوم و بعد فراموش ، نمیخواهم یادم در قلبت روشن باشد بعد خاموش . نمیخواهم بگویی که دوستم داری بعد بروی ، نمیخواهم این حرفهای پوچ را برایم بزنی … بودنت را میخواهم ، این که باشی ، اینکه همیشه مال خودم باشی ، نه اینکه رهگذری باشی و مدتی در قلبم باشی مرا به خودت وابسته کنی و بعد مثل یک بازیچه کهنه رهایم کنی .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• حــس ِ خـــفــگی کــه مــی دونـــیـن چــیــه...؟؟! دُچـــارشَــم! حــالا نمی دونــم از بــغـض ِ یــا از نبــودن ِ هــوای ِ تـ ـو...!!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• به سلامتـــــــــــــــــی پسرایی که وقتی تو خیــــــــــابون نگاهش به یه دخترخوشگل میفته بازم سرشو میندازه پایین و زیر لب میگـــــــــه: " اگه آخرشم باشــــــی......انگشت کوچیکـــهٔ عشقمم نیستی Baw!!"
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نــوشـــتــیــم " مـــلالــی نـیـســت " گـــفــتـیــم ...... " خـیـالــی نــیــســت " امــاارابــه هــا پــر بــود از جـسـد خـا طــره هــــا ... !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تو دیگر شکنجه ام نکن... شکنجه بیشتر از اینکه جلوی چشم خودت کسی که سهم تو است به دیگری برسد؟
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هرچه ها میکنم گرم نمیشود خاطرم بوی تعفن خیانت از دهانم میآید هــــــــــا.... خاطر من و خیال تو و بی وفا ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تقـــدیــــر ِ مّــــن خــط خــــوردگــــی دارد کـــاتــب دودل بـــوده انگـــار …
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• كار سختی ست دوست نداشتن تو...!! باید برای خودم.. كار دیگری دست و پا كنم.../