1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

•*♥ دلنوشته های دلنشین ♥*•

شروع موضوع توسط Mohammad ‏8/9/11 در انجمن شعر و ادب

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    پاسخ : •*❤ دلنوشته های دلنشین ❤*•

زندگی
    زندگی، ارزش آنرا دارد که به آن فکـر کنی.زندگی، ارزش آنرا دارد که ببویی اش چون گل، که بنوشی اش چون شهد.زندگی، بغض فـروخورده نیست.زندگی، داغ جگــــر گـــوشه نیست.زندگی، لحظه دیدار گلــ ...

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

ماندگار ترین لحظه،
    بین من ، و تو
    آنجاست ...
    که دست من،بالا می رود...
    خدا
    .
    .
    .
    حافظ...

یک شخص از این تشکر کرد.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

یه جایی باید دست آدما را بکشی

نگه شون داری ..

صورتشون رو میون دستات محکم بگیری

بگی : ببین

من دوستت دارم .. نرو

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

یه وقت به سرت نزند! که شعرهایم را بتکانی...

چرا که رسوا خواهم شد...!

و همه خواهند دید!!

لحظه لحظه تو را "میان واژه هایم"!!!...

یک شخص از این تشکر کرد.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

غریبه بود

آشنا شد

عادت شد

عشق شد

هستی شد

روزگار شد

خسته شد

بی وفا شد

دور شد

اما فراموش نشد...

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

مادرم هنوز

من را به جان تو قسم میدهد!!!

میبینی،

تنها من نیستم که رفتنت را باور نمیکنم!!

یک شخص از این تشکر کرد.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng

کسی هست آغوشش را،

شانه هایش را

به من قرض بدهد !

تا یک دل سیر گریه کنم؟!

بدون هیچ حرف و سوال و جواب و دلداری و نصیحتی ؟

یک شخص از این تشکر کرد.
  8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] خـدا ما رو برای هـم نمــــــی خواســـت[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] فقـــط مـــی خواست هـم و فهميده باشيـم[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] بدونيـــم نيمــــه ی مـا مــال هـم نيســـت[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]فقط خواســت نيمـــه مونــو ديـده باشيــم[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] تمــوم لحظـــــه هـای ايـن تــــب تلـــــخ[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]خـــدا از حســــرت مـا بـا خبــر بــــود[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] خــودش ما رو بـرای هم نمی خــواست[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]خـودت ديــدی دعامـــون بـــی اثر بــود[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] چـه سختـــه مال هم باشيـــم و بـی هـــم[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]مـی بينم مــی ری و مـی بينی مـــی رم[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] تـو وقتـی هستــــی امــا دوری از مـــن[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]نـه مــی شــــــه زنــده باشـم نـه بميــرم [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] نمـــی گــم دل خــور از تقديـــرم امــــا[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]تو مـی دونی چه قدر دلگيره اين عشــق[/FONT]

9. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[FONT=arial, helvetica, sans-serif] به چشـم من نگاه نکن دوباره گـريت مـی گيره [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] ســاده[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]بگم که عشــق مـن بايد تو قلبـــت بميره [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] فاصلــه بين مــن و تـو از [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]اينجا تا آسـموناسـت [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] خيلـی عزيزی واسه من اما زمونه [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]بـی وفاست [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] بــرای اين در به دری تو بهتــرين گـواهمــــی [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] دروغ نگو [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]که می دونم هميشه چشم به راهمی [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] قســم نخور که روزگار [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]به کام ما دو تا نبـــود [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] به هر کی عاشقــه بگو غــم که يکی دوتا [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]نبود [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] بگـــو تا وقتــی زنده ام نگاه تـو سهـــم منــــه [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif] هر جای دنيا که [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]باشــی دلم واست پر می زنه [/FONT]

یک شخص از این تشکر کرد.
  10. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آيا اين تقدير منه ؟[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]تا روزها در جاده دلتنگی بنشينم و افسوس دوری تو را بخورم .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]درختان جاده زندگيم در حال خشك شدن هستند .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]افسوس كه تو ديگر در كنارم نيستی .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]افسوس كه سرنوشت برای ما جدايی را رقم زده .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]افسوس كه هرچه بدوم و بدوم تو دور و دورتر می شوی .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]گفتی ما بدون هم خوشبخت تريم اما . . . .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]اما خوشبختی من در با تو بودن بود .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]افسوس كه خوشی ها تمام شد .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]افسوس كه باهم بودن ها تمام شد . [/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]اما اگر تو بدون من خوشبختی [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]دوری را تحمل می كنم .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]من و تو دو خط موازی بوديم كه هرگز نقاشی پيدا نشد .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]تا دو سر ما را عاشقانه به هم برساند .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]و تا آخر اين دنيا موازی خواهيم ماند .[/FONT]
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]لعنت به اين دنيا . . .[/FONT]

یک شخص از این تشکر کرد.