پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلتنگم، آنچنان که اگر بینمت به کام خواهم که جاودانه بنالم به دامنت شاید که جاودانه بمانی کنار من ای نازنین که هیچ وفا نیست با منت تو آسمان آبی آرامو روشنی
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اجازه هست عشق تو رو تو كوچه ها داد بزنم؟ رو پشـت بـــــوم خونه ها اسمتو فریاد بزنم؟ اجازه هست كه قلـبمو برات چراغونی كنم؟ پیش نگاه عاشقت،چشـــــمامو قربونی كنم؟ اجازه میدی تا ابـد سر بزارم رو شونه هات؟ روزی هزار و صـد دفه بگم كه میمیرم برات؟ اجازه میدی كه بـگم حرف ترانه هام تویی؟ دلیل زنده بودنـــــم ، درد بهانه هام تویی؟ اجـــازه هست تا تـه مـرگ منتظر تو بشینم؟ تو رویاهــای صورتیم، خودم رو با تو ببینم؟ اجازه هست جار بزنم بگم چقد دوست دارم؟ بگم می خـــوام بخاطرت سر به بیابون بزارم؟
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• من چون کبوتری که پرم در هوای تو یک شب ستاره های تو را دانه چین کنم با اشک شرم خویش بریزم به پای تو بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح بگذار تا بنوشمت ای چشمه ی شراب
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• برنج سرد را میتوان خورد، چای سرد را میتوان نوشید، اما نگاه سرد را نمیتوان تحمل کرد
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تنهایى یعنى ؛ اونى كه دوسش دارى ، بشینه بغلت ، از اونى كه "دوسش داره" بهت بگه ...!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تا تو عاشقانه بودی شاعرانه بود بودن قهر بود غصه من دور بود گریه از من
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نمیگذاشتم به آسانی دلم را ببری! اگر میدانستم بعد از تو زنده گی کردن زنده ماندن چقدر دل میخواهد! ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دل زود باورم را ، به کرشمه ای ربودی چو نیاز ما فزون شد، تو به ناز خود فزودی! به هم الفتی گرفتیم، ولی تو رمیدی از ما من و دل همان که بودیم، و تو آن نیی که بودی! من از آن کشم ندامت، که تو را نیازمودم تو چرا زمن گریزی؟ که وفایم آزمودی!!!...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• میبوسمت ازراه دور... میبوسمت ازراه دور،جات اینجاخیلی خالیه بااینکه دوری ازچشام،تصویرت اماعالیه میبوسمت ازراه دور،لبهام به اینم راضیه این بوسه هاازراه دور،شیرین ترین دل بازیه کاش اینجابودی پیش من،دستاتومیدادی به م ...