پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مـهـربـانـی تـا کـــــــی ؟؟ بـگـذارسـخـت باشم و سـرد!! بـاران کـه بـاریــد... چـتـر بـگـیـرم و چـکـمـه!!! خـورشـیـدکـه تـابـیـد... پـنـجـره ببـندم و تـاریـک !!! اشـک کـه آمـد... دسـتـمـالـی بـردارم و خـشـک !!! او کـه رفـت نـیـشخـنـدی بـزنـم و سـوت
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• عیبی ندارد،باز هم خودت را بزن به آن راه! خودت را که به آن راه می زنی... میخواهم تمام راه های دنیا خراب شود...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• روزنامه را بهانه کردی که نگاهم نکنی و من شعر را، که صدایم را بشنوی اما لعنت به روزنامه هایی که شعر چاپ می کنند
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مخاطب تمام جملاتت من بودم نمی دانی چه درد سختی است خلع مقام شدن! نمی دانی چه سخت تر است دیدن ترفیع گرفتن دیگری!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• آنقدر میگفت ؛ دورت بگردم و دورم میگشت که یکدفعه به خودم اومدم و دیدم دورم زده رفته !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هی غریبه! روی کسی دست گذاشتی که همه دنیامه ... بی وجدان اینقدر راحت به او نگو عــــزیــــزم...!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یه جایی باید دست آدما را بکشی نگه شون داری .. صورتشون رو میون دستات محکم بگیری بگی : ببین من دوستت دارم .. نرو ..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فتی .. در را هم تـَ ـ ـ ـ ـ ق... پشت سرت بستی قربان دستت ؛ یك لحظه در را باز کن من دلم را بکشم بیرون...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هیسسسسسسسسسسس ... كــــمی آرامــــتـــرتنـــــها شــــو بی صـــــدا تــــر بـــشــــكــــنــــ آهــــســــتــــه تـــر سراغـــــش را بگـــــیـــــر مـــمــــكــنــــ اســـتــــ بــــیـــدار شــــود
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فقط دوری نیست که آدم رو می سوزونه! بودن و مال تو نبودن دردش بیشـتــــره...