پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• در زیر سکوت تو گنجی است خاموش و مغرور همچون میراث یک دهکدۀ دور گنجی پنهان در خطر هجوم غارتگران گنجی که من دیده ام و خود را به ندیدن می زنم ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن لحظه ای است ولی داشتن دوست لحظه های دوست داشتن است.((دکتر شریعتی))
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی . . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• عشق من به تو مانند رود كوهستاني است پيوسته و پايدار عشق من به تو شبيه تابش ابدي خورشيد است يا مانند دريا كه هرگز نمي آسايد امواج قوي و نجيبش كه از آغوش بازش پيوسته مي گذرد عشق من به تو مانند درختي است كه در قلب ريشه كرده است عشقي بي قيد و شرط حقيقي و ابدي و خاموش نشدني ..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تو را در قلب شعرم مي گذارم[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بنام عشق آن را مي نگارم[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تمام حرف من در شعر اين بود[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]تو را تا بي نهايت دوست دارم[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]عشق مني تا ابد...[/FONT][/FONT][/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]لمس کن کلماتی ر اکه برایت می نویسم ... تا بخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست ... تا بدانی نبودنت آزارم می دهد ... لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست و عریان ... که از قلبم بر قلم و کاغذ می چکد ... لمس کن گونه هایم را که خیس اشک است ... لمس کن لحظه هایم را ... تویی که می دانی من چگونه عاشقت هستم، لمس کن این با تو نبودنها را[/FONT]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خنده ام میگیرد وقتی پس از مدت ها بی خبر ی بی آنکه سراغی از این دل آواره بگیری میگویی: دلم برایت تنگ است....... .............. .یا مرا به بازی گرفته ای یا معنی واژه هایت را خوب نمیدانی............. دلتنگی ارزانی خودت من دگر دلم را به خدا سپرده ام