پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دلم شکست ؟ عیبی ندارد شکستنی است دیگر، می شکند! ... اصلا فدای سرت ! قضا و بلا بود از سرت دور شد ... !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خیانت که می کنی ، دیگر خیالت راحت است ! میدانی که مرده ! وجدانت را می گویم!...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بی قافیه با دنیا خوب باش به درخت سلام کن دست آب رو ببوس دماغتو به رخ هر گلی بکش به خورشید چشمک بزن اگه بارون اومد، در نرو، برو بدرقهٔ ش با بچهها بخند آهنگ شنیدی برقص هر کی سرت داد زد بغلش کن به دشمنات بگو دوستت دارم دنیا رو تو دستت بگیر نذار لحظهها فرار کنند زندگی کن
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خلوت تنهاترین تنها معــــلـــــــــــــم گفت : جــاهـــــای خــالی را با كلمات مناسب پــــر كنیـــد . امـــا نمی دانست جـــای خــالی تــو با هیــچ كلمــه ای پُــر نمیشـــود مگــــر : دلـــــــــــــــــتــنــــــــــــگـــــــــی
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• همین چند روزِ پیش، فکر کردم می توانم عاشق کسی شبیه تو شوم، از همین چند روزِ پیش هیچ کس ... ... شبیه تو نیست...!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• چه روزهایی بود .....! روزهایی که تو به من خیانت میکردی ومن حتی به خاطراتمان هم وفادار بودم.....!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• انگاه که تجلی روحم را در واژه یک شهر فریاد می زنی من .................... دل شوره میگیرم ؛ نفس هایم به شماره می افتد ؛ سرم گیج میرود ؛ گم می شوم لای کوچه های خاطره ؛ وان وقت می نخورده مست می شوم در رویایی ترین لحطات زندگیم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• نذر کــَـــردم سفره ای پهــن کـُنم از حــَـــــــرف های نگفتــه ی دلم .. اگـــــ ـــ ــر برگـــَـــردی.....
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گر فکر آرزویی را در دلت افتاد... بدان که روزگار توانایی رسیدن به آن را در تو دیده