پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دنیا پـُر است از بـودن های بی علت ! و از آن بــدتـر... رفـتن های بـی پاسخ ...!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• یه روزی میرسه که جای خالیم رو با هیچ چیز نمیتونی پر کنی ....... من خاص نبودم ، فقط عشقم بی ریا بود...و عشق بی ریا کیمیاست ...!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• هوای دو نفره پاییزی ... می طلبد که تنها نباشی.... دستی را بفشاری...سینه ای را گرم کنی...در آغوشی گم شوی... محو شوی در عشقی پایدار..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• شدم بیزار از این شب ها از آغوش سکوت و خلوت و غمها که میدونم ! در این شبهای پاییزی تو هم از غصه لبریزی شدم بیزار از این دنیا که حتی پشت یک رویا که میبینم! در این شبهای مهتابی تو هم از غصه بیتابی نمیدونم! که می دونی؟ چه زجری میکشم وقتی که می بینم! تو در قابِ روی دیوار در این تاریکیِ غمدار بی خوابی ! و من بیدار " کبوتر با کبوتر باز تنهاست "
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دست از پا خطـــا کنی ، " تعــویض " میشــوی ... ! مـراقــب باش ؛ همیــن حـــوالی کسی " شــبیه " توست ... !
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گیر کرده ام بین کودکی که دارد از در و دیوار ِ رویا هایش بالا میرود و پیرمردی که از سر ِ بی کسی با عصایش تانگو میرقصد... ... ......... کاش با آن پیرمرد کنار می آمدم تا به کودک بگوید : دیوار ِ زندان بالا رفتن ندارد
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• شوهره میاد خونه به زنش میگه: من برای شام دوستمو دعوت کردم خونه مون زنش میگه: چرا این کار رو کردی، ببین خونه چقدر بهم ریخته است ظرفا کثیفن، هیچی هم برای خوردن تو یخچال نیست شوهره میگه: میدونم ولی اشکالی نداره زنه میگه: اگه میدونی، پس چرا دوستت رو دعوت کردی؟ شوهرمیگه: آخه اون زده به سرش بره زن بگیره
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• ایـــن لحظه هــا تنــــم یــه آغــوش گرم می خواهــــد با طـــعم عشــق نه هوس......... ایــن لحظـــه هــا ... ... ... لبــانم رطوبــت لبــهایی را می خواهـــد با طعم محبت نه شهوت............ این لحظــه ها گیسوانـــم نوازش دستی را می خواهــد با طعم ناز نه نیـــاز....... این لحظـــه ها تنی می خواهم که روحــــم را ارضـــا کند نه جســـمم را ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• از کسی که دوستش داری ساده دست نکش ! شاید دیگه هیچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشی و از کسی هم که دوستت داره بی تفاوت عبور نکن چون شاید هیچوقت هیچ کس تو رو به اندازه اون دوست نداشته باشه..
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اشتباه از من بود،پر رنگ نوشته بودمت بر کتیبه دلم ،به سختی پاک میشوی.......