1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

•*♥ دلنوشته های دلنشین ♥*•

شروع موضوع توسط Mohammad ‏8/9/11 در انجمن شعر و ادب

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟
    پاسخ : •*❤ دلنوشته های دلنشین ❤*•

چمدان را بستم
    و گذشتم از شب
    دلم از غربت پر!
    و نگاهم
    گمشده لای شب بوها!
    دیگر بینا نیستم!
    و نمی بینم من
    که گذشته رفته!
    و دلم میسوزد و هنوز از غربت لبریز است.
    چمدانم خالی،دلم اما خالی نیست.
    چمدان را بردم ،دلم از غربت پر؛
    و گذشته رفته.
    جای او بَد خالی است؛
    جای او بَد خالی است.

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری از همه دنیا می گذری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تولد دوبارته اسم اونو که می بری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری میخوای بهش تکیه کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بگی که محتاجشیو به خاطرش گریه کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری حاضری دنیا بد باشه[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]فقط اونی که دوست داری عاشقی رو بلد باشه[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حاضری که بگذری از مقررات و دین و درس[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری معنی نداره دیگه ترس[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری به خاطرش می ری به جنگ[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]به خاطرش دروغ میگی، قلبت میشه یه تیکه سنگ[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری دنیا رو از یاد می بری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دار و ندارتو می دی تا اونو به دست بیاری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حاضری هرچی دوست نداشت به خاطرش رها کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حسابتو حسابی از مردم شهر جدا کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حاضری هر روز سر اون با آدما دعوا کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]غرورتو بشکنی و باز خودتو رسوا کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری از همه دنیا می گذری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تولد دوبارته اسم اونو که می بری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری میخوای بهش تکیه کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بگی که محتاجشیو به خاطرش گریه کنی[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری از همه دنیا می گذری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تولد دوبارته اسم اونو که می بری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری از همه دنیا می گذری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تولد دوبارته اسم اونو که می بری[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کسی رو دوست داری ...[/FONT]

3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

ترسیدی؟ نترس.. آن‌قدرها هم ترسناک نیست اوایلش احساس تنهایی می‌کنی، سیاهی، غم، اندوه... برای آرامش چند لیوان آب می‌نوشی 1..2..3.. با چند آرام‌بخش. بعد کناری می‌نشینی گوشه‌ای خلوت و دنج با چند قطعه عکس و یک موزیک پر از خاطره کم‌کم از گوشه چشمانت آب سرازیر می‌شود نترس نگران نباش احتمالاً به خاطر آب زیادی هست که خورده‌ای..
    روزهای بعد دلتنگ می‍‌شوی... دلتنگ می‌شوی.. هق هق گریه‌ات بلند می‌شود اما نترس ع
    ادیست خیلی خیلی عادی
    گوشی‌ات را برای دهمین بار برمی‌داری تا زنگی برنی تا فقط و فقط صدایش را بشوی و لبانش را مجسم کنی موقع گفتن الو و بعد از Reject شدن گوشی‌ات را پرت می‌کنی طرفی نترس عادیست خیلی خیلی عادی
    روزهای بعد درد می‌کشی و بی‌خوابی؛ بی‌حوصله می‌شوی هنوز هم همان گوشه دنج و همان موزیک و همان عکس‌ها که در همین مدت چند بار تکه‌تکه شده‌اند و دوباره بهم وصلشان کردی. درست مثل یک پازل اما پازل زندگیت، قطعه گمشده‌ات.... نترس عادیست خیلی خیلی عادی
    روزهای بعد افسرده می‌شوی. دلگیر و زودرنج اما نترس این خیلی خیلی عادیست
    عادت نمی‌کنی به نبودنش، به ندیدنش، به نشنیدن صدایش
    روزهای بعد دیگر نمی‌خندی؛ دلت می‌خواهد واقعا بفهمی او در چه حالیست.....
    نگران نباش به خودت رجوع کن روزی که در چشمهایم نگاه کردی و گفتی برو؛ دلم در گرو دیگریست چه حسی داشتی؟
    اصلا نترس این خیلی خیلی عادیست
    تازه شدیم شبیه هم؛ به جمع دلشکستگان خوش آمدی.

4. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مردجوانی کنار نهر آب نشسته بود و غمگین و افسرده به سطح آب زل زده بود
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]
    مرد سالخورده ای از آنجا می گذشت. او را دید و متوجه حال
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]پریشانش شدو کنارش نشست
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مرد جوان بی اختیار گفت: عجیب آشفته ام و همه
    [/FONT]​

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]چیز در زندگی ام به هم ریخته است.به شدت نیازمند آرامش هستم و[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]نمی دانم این آرامش را کجا پیدا کنم؟[/FONT][/FONT]
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif][​IMG]
    [/FONT]​
    مرد سالخورده برگی از درختی کند و آن را داخل نهر آب انداخت و
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفت:به این برگ نگاه کن وقتی داخل آب می افتد خود را به جریان آب
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]می سپارد وبا آن می رود
    [/FONT]​

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سپس سنگی بزرگ را از کنار جوی آب برداشت[/FONT]
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و داخل نهر انداخت . سنگ به خاطر سنگینی اش داخل نهر فرو رفت و در عمق آب کنار بقیه ی سنگ ها قرار گرفت
    [/FONT]​

5. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مرد سالخورده گفت: این سنگ را هم که دیدی. به خاطر سنگینی اش توانست بر نیروی جریان آب غلبه کند و درعمق نهر قرار گیرد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اما امواجی را روی آب ایجاد کرد و بر جریان آب تاثیر گذاشت
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حال تو به من بگو آیا آرامش سنگ را می خواهی یا آرامش برگ را
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مرد جوان مات و متحیر به او نگاه کرد و گفت: اما برگ که آرام نیست
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]او با هر افت و خیز آب نهر بالا و پائین می رود و الان معلوم نیست کجاست!؟
    [/FONT]​

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]لااقل سنگ می داند کجا ایستاده و با وجودی که در بالا و اطرافش آب جریان
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دارد اما محکم ایستاده و تکان نمی خورد. من آرامش سنگ را ترجیح می دهم
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مرد سالخورده لبخندی زد و گفت: پس حال که خودت انتخاب کردی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]چرا از جریان های مخالف و ناملایمات جاری
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]زندگی ات می نالی؟
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اگر آرامش سنگ را برگزیده ای پس تاب ناملایمات را هم
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]داشته باش و محکم هر جایی که هستی ...آرام و قرار خود را از دست مده
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]در عوض از تاثیری که بر جریان زندگی داری خشنود باش
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مرد جوان که آرام شده بود نفس عمیقی کشید و از جا برخاست و
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]از مرد سالخورده پرسید: شما اگر جای من بودید آرامش سنگ را
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]انتخاب می کردید یا آرامش برگ را؟
    [/FONT]​
    پیرمردلبخندی زد و گفت: من تمام زندگی ام خودم را با اطمینان به خالق
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]رودخانه هستی به جریان زندگی سپرده ام
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و چون می دانم در آغوش رودخانه ای هستم که همه ذرات آن نشان از حضور یار دارد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]از افت و خیزهایش هرگز دل آشوب نمی شوم
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]من آرامش برگ را می پسندم
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ولی می دانم که خدایی هست که هم به سنگ توانایی ایستادگی را داده است
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و هم به برگ توانایی همراه شدن با افت و خیزهای سرنوشت
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دوست من ....برگ یا سنگ بودن
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]انتخاب با توست
    [/FONT]​

6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وقتی کودکی هفت ساله بودم، پدر بزرگم مرا به برکه ای در کنار یک مزرعه برد و به من گفت
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سنگی را به داخل آب بینداز و به دایره هایی که توسط این سنگ ایجاد شده نگاه کن
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سپس از من خواست که خودم را به جای آن سنگ تصور کنم
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]او گفت: “تو می توانی کارهای زیادی در زندگیت انجام دهی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اما امـواجی که از این کارها پدیـد می آید آرامش موجود درعده ای از مخلوقات هستی که در دایره زندگیت قرار دارند بر هم خواهد زد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]به خاطر داشته باش که تو در برابر هر آنچه در دایره زندگیت قرار می دهی مسئولی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و این دایره به نوبه خود با بسیاری از دایره های دیگر ارتباط خواهد داشت
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ​
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]باید در مسیری زندگی کنی که اجازه دهی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خوبی و منفعت ناشی از دایره ات، صلح و آرامش را به دیگران منتقل کند
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]آن جلوه هایی که از عصبانیت و حسادت ناشی می شود
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]همان احساسات را به دیگر دایره ها خواهد فرستاد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]وتو در برابر آن ها مسئولی
    "[/FONT]​

7. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اگر زندگی را عاشقانه زندگی کنی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]جاودانگی را در لحظه های گذرا ، تجربه خواهی کرد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اگر زندگی را عاشقانه سپری کنی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دلت بستر رودخانه ی تمامی شعر های جهان خواهد شد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]لطیف خواهی شد
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شفیق خواهی بود
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]آنگاه نه تنها خود سعادتمند خواهی زیست
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بلکه وجودت برای دیگران نیز سعادتی خواهد بود
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]==============
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]به یاد داشته باش آینده کتابی است که امروز می نویسی
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]پس چیزی بنویس که فردا از خواندن آن لذت ببری
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]=======================
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدايا
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]توانم ده تا دوست بدارم بي چشم داشت
    [/FONT]​
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]و بفهمم ديگران را حتي اگر نفهمند مرا

[/FONT]​

8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

[TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 100%"]

کم کم یاد خواهی گرفت
    تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دوست و زنجیر کردن یک روح را