پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• به دنبال واژه مباش: کلمات فریبمان می دهند. وقتی اولین حرف الفبا،سرش کلاه برود،فاتحه ی کلمات را باید خواند..........
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• دیونم اگه هنوزم به پات نشستم اگه به هیچ کسی دلی نبستم دیونم با اینکه رفتی به این امیدم یه روز دستاتو حس کنم تو دستم این احساس نذار بمیره نذار یه روزی بیای سراغم که دیره بگو کجایی دلم گرفته دوباره برگرد ببین شکستم به پای چشمات غرور این مرد بیا نگاه کن دلم شکسته نزار بمیره یه مرده خسته جدایی بسه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• حقیقت انسان به آنچه اظهار میکند نیست. بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن ناتوان است. بنابراین ، اگر خواستی کسی را بشناسی نه به گفته هایش بلکه به ناگفته هایش گوش بسپار!!!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• اگر چه ازم بریدی هنوز دیونم بزار دیونه ی چشات بمونم کسی نیست به جز تو آخه تو قلب تنهام تویی فقط تو اشک مهربونم نگاه کن مثل قدیما تو چشم خیسم تو موندی واسم تو دنیا بگو کجایی دلم گرفته دوباره برگرد ببین شکسته به پای چشمات غروره این مرد بیا نگاه کن دلم شکسته نذار بمیره یه مرده خسته جدایی بسه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• جوانان سرگشته و آشفته ،خانواده را می گذارند و از این و آن تمنای مهرو محبت بی ریا میکنند،غافل از آنکه آنچه می جویند در دل پدر ، مادر و خانواده است!!!!!!!!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• توکه با من خودی هستی همه دنیامو میشناسی بدون تو نمیتونم ، بدون تو نمیتونم بگو با من هم احساسی ، بگو با من هم احساسی توجه کن به حال من منی که بی تو دلگیرم بدون تو دل آشوبم ، بدون تو دل آشوبم دیگه آروم نمیگیرم ، دیگه آروم نمیگیرم نمیدونی که این روزا چه بارونی تو چشمامه هنوزم عطر دست تو رفیق خوب دستامه تعجب میکنم از تو که از فردا نمیترسی تو انگار با شب و گریه علیه عشق همدستی ، همدستی بدون تو نمیتونم خیلی وقته میدونی بیا احساستو رو کن بگو با من تو میمونی بگو با من تو میمونی توجه کن به حال من منی که بی تو دلگیرم بدون تو دل آشوبم ، بدون تو دل آشوبم دیگه آروم نمیگیرم ، دیگه آروم نمیگیرم نمیدونی که این روزا چه بارونی تو چشمامه هنوزم عطر دست تو رفیق خوب دستامه تعجب میکنم از تو که از فردا نمیترسی تو انگار با شب و گریه علیه عشق همدستی ، همدستی بدون تو نمیتونم تو خیلی وقته میدونی بیا احساستو رو کن بگو با من تو میمونی بگو با من تو میمونی
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [TABLE] [TR] [TD="width: 100%"][h=6]حسرت دیروز که رفت ..نگران فردایی که خواهد آمد آرزوهایی که حال تنها میتوان آنهارا در میان دفتر خاطرات نگه داشت روزهایی که رفت و فرداهایی که با دلتنگی همراه است تنها ...تنها و باز هم تنها ... قلبی که هر چه کرد قدر عشقش را ندانستند ... روحی که پر شد از ترک ها و زخم های زمانه ... رویایی که شده کابوس هر شبم ... باشد اگر این سهم من است از زندگی باکی نیست همه را میخرم به جان به بهایی که تو خوب میدانی لبخند بزن باز هم ...دوست دارم نیشخندهایی را که به احساسم میزنی ...[/h][/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خدا خوب می دونه که چی کشیدم خدا می دونه چه زجری رو دیدم سر حرفم تویی دنیارو گشتم آخه چرا شدی تو سرنوشتم تویی که از من و عشق و دلم دوری نمی فهمی من و از قد و مغروری تویی که تا ابد همیشه لجبازی نمی فهمی که داری چی رو می بازی دوباره بازیچه نکن قلب من و که خیلی داغون دلم فکری بکن به حال من همین یک بار بذار که حل شه مشکلم می شه تمومش بکنی ولش کنی حرفای بچه گونت و خسته ام دیگه نمی کشم سنگینی بهونه ات و راحت تو از پیشم نرو خاطره هام و پس نده حالا که عاشقت شدم ساده من و از دست نده اینقد یک دندگی نکن اینقد نگو می خوام برم چیکار کنم عاشقتم نمیشه از تو بگذرم ، نمیشه از تو بگذرم دوباره بازیچه نکن قلب من و که خیلی داغون دلم فکری بکن به حال من همین یک بار بذار که حل شه مشکلم می شه تمومش بکنی ولش کنی حرفای بچه گونت و خسته ام دیگه نمی کشم سنگینی بهونه ات و
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بی قرارم واسه چشمات اون نگاهی که به یک دنیا می ارزه می خوام از تو، بنویسم، اما اسمت که میاد دستم می لرزه چیکه چیکه، آب شدم من ،وقتی گفتی نمی خوام با تو بمونم حالا تنها یه پریشون، خیلی وقته که دیگه بی هم زبونم من هنوز از تو می خونم عاشقونه جای دستای تو خالی توی خونه خواب چشماتو می بینم، فردا آفتابی دنیا تو می شی تعبیر خوابم می رسم به آرزوهام می دونم میای دوباره آسمون آفتابی میشه باز بهار میاد سراغ گلدونای پشت شیشه چشم به راه تو می مونم، اگه می شنوی صدامو تکیه کن بازم رو شونم، گوش بده ترانه هامو یه دریچه مهربونی هدیه کن به خلوت من نشو با دلم غریبه سر بزن به حرمت من من هنوز از تو می خونم عاشقونه جای دستای تو خالی توی خونه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• [h=6]وقتـی که رفـت حتـی خود ِ خـدا هم سرش را پاییـن انـداخت و گـفت دیـگـر امـیـدی نـیـسـت . . .[/h] من ازت خاطره دارم چه جوری یادت بیارم ما روزای خوبی داشتیم همشون و جا گذاشتیم چند روزه میشه که رفتی اما انگاری یه ساله بیشتر از این نمی تونم بی تو خوشبختی محاله کجاس اون خاطره هامون چی شد اون حال و هوامون چقده دل نگرونم، واسه ی آرزوهامون واسه ی آرزوهامون کجاس اون خاطره هامون چی شد اون حال و هوامون چقده دل نگرونم، واسه ی آرزوهامون واسه ی آرزوهامون تو که بی نام و نشونی کجا دنبالت بگردم چرا من تنها بمونم آخه من کاری نکردم دیگه طاقتم تمومه کاشکی حالم و بدونی دارم از نفس می افتم کاش خودت رو برسونی کجاس اون خاطره هامون چی شد اون حال و هوامون چقده دل نگرونم، واسه ی آرزوهامون واسه ی آرزوهامون