پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بیا معامله کنیم همه ی درد های تو مال من دلِ تنگ من مال تو ...! من میتوانم همه ی دردهای عالم را تحمل کنم اگر تو کمی دلتنگِ من باشی ...
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بعضی وقتا آدم آنچنان دلتنگ میشه، که اگه اونی که نیست بفهمه، از نبودِ خودش خجالت میکشه
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• برای من دوست داشتن آخرین دلیل دانایی است اما هوا همیشه آفتابی نیست عشق همیشه علامت رستگاری نیست و من گاهی اوقات مجبورم به آرامش عمیق سنگ حسادت کنم چقدر خیالش آسوده است! چقدر تحمل سکوتش طولانی ست! چقدر ...!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• گاهی زندگی عجیب بوی نا امیدی میدهد بوی نفرت،انزجار ، درد ، تنهایی الآن از همون گاهی هاست دلم برای کسی تنگ شده ... کسی که اندوهم را بخواند و وسعت تنهاییم را درک کند
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• فرقی ندارد که یک گاگول بی سواد باشی یا یک دانشمند در هر صورت پشت یک ماشین شاسی بلند آقا مهندس می شوی!!!!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تــمـــامِ ــــ ا و قـــا تــــِ مــــنــ بـــــا تـــــــــ ـو شــــــرعـ ــی مــــــی شـــــود . .
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• بعضی از اینایی که خیلی میخورن ولی چاق نمیشن، واسه اینه که خیلی رو اعصاب بقیه پیادهروی میکنن:tongue0013:
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• تو در من سلامی ......آغازی....ظهوری...هرچه تازه است تویی هرچه باورِ درست هر چه گرمایِ زندگی تو شوقی در بالِ اوج گرفتنهایم! تو نسیمی برای نوازش دلتنگیهایم! تو کوهی از غرور ی برای تکیه دادنهایم! تو مرا به اوج لذتی رساندی که محدودیت ندارد .... ای پایان تنهایی...ای اوج مستی...به خانه ی دلم خوش آمدی...!
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• خدایا ... نمیخواهم صعود خود را در سقوط دیگران ببینم و برای اینكه خود را بالا بکشم پا بر سر دیگران بگذارم میخواهم نیروی صعود كردن و توان اوج گرفتن به دیگران ببخشم و همراه دیگران ارتقا یابم
پاسخ : •* دلنوشته های دلنشین *• در کودکی پاکن هایی ز پاکی داشتیم ، یک تراش سرخ لاکی داشتیم ، کیفمان چفتی به رنگ زرد داشت ، دوشمان از حلقه هایش درد داشت، گرمی دستانمان از آه بود، برگ دفترهایمان از کاه بود ، تا درون نیمکت جا میشدیم، ما پر از تصمیم کبری میشدیم، با وجود سوز و سرمای شدید، ریز علی پیراهنش را میدرید، کاش میشد باز کوچک میشدیم، لااقل یک روز کودک میشدیم.